Πειραιάς: Έκλεισε η Αιτωλικού στην ομιλία Βοϊδονικόλα – Παρόντες Κατσαφάδος, Μώραλης, Αντωνάκου! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση από τον Γιάννη Βοϊδονικόλα στα Μανιάτικα 

Εκατοντάδες φίλοι και υποστηριχτές του Προέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά και εκ νέου υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με τον Γιάννη Μώραλη, Γιάννη Βοϊδονικόλα, έδωσαν βροντερό παρών στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στα Μανιάτικα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα νίκης σε όλο τον Πειραιά.

Από νωρίς ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται στο γνωστό στέκι των Μανιάτικων COPPA CAFE, στο σταθμό του Μετρό.

Το παρών έδωσαν ο Πειραιώτης Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ Πέτρος Μαντούβαλος, πλήθος Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, κομματικά στελέχη της ΝΔ του Πειραιά, καθώς και ο Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Τον Γιάννη Βοϊδονικόλα προλόγισε ο στενός του συνεργάτης στην ΚΟΔΕΠ Νικήτας Κανάκης.

Ο Κώστας Κατσαφάδος μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον καλό του φίλο Γιάννη Βοϊδονικόλα, ενώ προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να ψηφίσουν άξιους υποψηφίους!

Αναφερόμενος στη μεγάλη σημασία που έχει το επιτελείο ενός Δημάρχου είπε χαρακτηριστικά:

«Ο καλύτερος Δήμαρχος εάν δεν έχει άξιους συνεργάτες δεν θα είναι επιτυχημένος. Και αντίστροφα, ο χειρότερος Δήμαρχος με άξιους συνεργάτες μπορεί να γίνει ο πιο πετυχημένος!»

Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τονίσει τη μεγάλη σημασία της ομάδας υποψηφίων που απαρτίζει ένα δημοτικό συνδυασμό.

Σύντομος χαιρετισμός Σταυρούλας Αντωνάκου

Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα του Γιάννη Βοϊδονικόλα, καλώντας επίσης τους παρευρισκόμενους να αφιερώσουν λίγο χρόνο ώστε να επιλέξουν σωστά ανάμεσα στους εκατοντάδες υποψήφιους!

Να επιλέξουν με βάση το βιογραφικό και το έργο του κάθε υποψηφίου.

Εκφράζοντας την άποψη ότι ο Γιάννης Βοϊδονικόλας είναι ένας από εκείνους που αξίζουν.

Μετά τον Κώστα Κατσαφάδο και τη Σταυρούλα Αντωνάκου, το λόγο πήρε ο Γιάννης Βοϊδονικόλας, μιλώντας από καρδιάς!

Αναφέρθηκε στη στενή φιλική σχέση του με τον Κώστα Κατσαφάδο αλλά και τη στενή συνεργασία του με τον Γιάννη Μώραλη κατά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας.

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης αναφέρθηκε στη στιγμή που του άλλαξε τη ζωή, το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον έφερε στα όρια ζωής και θανάτου.

Ο πατέρας Γιώργος Βοϊδονικόλας καμαρώνει τον γιο Γιάννη Βοϊδονικόλα

Το ίδιο συγκινητική και η αναφορά στην οικογένειά του, τους γονείς, τη σύζυγο και την ειδική αναφορά στον αγαπημένο του μοναχογιό Γιώργο!

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο απόσταγμα της σκληρής δουλειάς που πραγματοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια στην ΚΟΔΕΠ, το οποίο και συνοψίζεται στο σλόγκαν «Στον Πειραιά κανένας μόνος»!

Ο χαιρετισμός του Γιάννη Μώραλη

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό αναφερόμενος στην 9ετή σχέση που τον συνδέει με τον Γιάννη Βοϊδονικόλα, ο οποίος συντάχθηκε από την πρώτη μέρα με το εγχείρημα του Πειραιά Νικητή, υπηρετώντας αρχικά στην πρώτη θητεία ως Κοινοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας και ακολούθως στη δεύτερη θητεία ως Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ.

Τόνισε ότι στον Πειραιά έχει παραχθεί σημαντικό κοινωνικό έργο με κύριο όχημα την ΚΟΔΕΠ, τόσο κατά χρόνια του προσφυγικού όσο και κατά τα χρόνια της πανδημίας και των φυσικών καταστροφών που έπληξαν την Ελλάδα.

Όπως ο κ. Βοϊδονικόλας έτσι και ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στο επιτυχημένο μότο της ΚΟΔΕΠ «Στον Πειραιά κανένας μόνος»!

Ενώ τόνισε ότι ο Γιάννης Βοϊδονικόλας αξίζει να είναι και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι αυτό θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο!

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Αυτόν θέλει να εκλέξει πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο η ΝΔ του Πειραιά! (φωτο)

Δήμος Πειραιά – Γιάννης Μώραλης: Αυτοί εκλέγονται στην πρώτη 5άδα!