Εκλογές 2023: Αυτόν θέλει να εκλέξει πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο η ΝΔ του Πειραιά! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο εδώ και μήνες το Piraeus Press, ο Γιάννης Μώραλης έχει λάβει και τη στήριξη της ΝΔ σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.

Μάλιστα στο ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» κατέρχονται ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι μερικά από τα πιο δυνατά και ιστορικά κομματικά στελέχη της ΝΔ του Πειραιά.

Μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κομματικής Οργάνωσης της ΝΔ στην Α’ Πειραιά Γιάννης Βοϊδονικόλας.

Θέμα γοήτρου για τη ΝΔ η κατάκτηση της πρώτης θέσης

Με τη ΝΔ να καταγράφει ιστορικά ποσοστά στις Εθνικές Εκλογές της Άνοιξης κοντά στο 50% και τη ΝΔ να λαμβάνει πανελλαδικά 41%, στο Λιμάνι υπάρχει έντονη η πεποίθηση ότι η ΝΔ θα πρέπει να εκλέξει τον πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο του Πειραιά!

Πρόκειται για μια στόχευση με πολλαπλούς συμβολισμούς και με δεδομένη τη στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα Μώραλη.

Όπως ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ στο Piraeus Press «η εκλογή στην πρώτη θέση Νεοδημοκράτη Δημοτικού Συμβούλου στον Πειραιά, αποτελεί θέμα γοήτρου για την Κεντροδεξιά Παράταξη»!

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ με ανάρτηση του Αντιπροέδρου της ΝΔ Α’ Πειραιά

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Piraeus Press έρχεται πανηγυρικά μέσα από την ανάρτηση του Μιχάλη Κουλιζάκου, Αντιπροέδρου της ΝΔ Α’ Πειραιά, στα κοινωνικά δίκτυα.

Η φωτογραφία με τον Γιάννη Βοϊδονικόλα (βλ. παρακάτω) και το κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση του Μιχάλη Κουλιζάκου, στέλνει σαφές μήνυμα στη βάση της ΝΔ!

«1 από τους 4 σταυρούς στον Γιάννη Βοϊδονικόλα»

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της εκλογικής κούρσας, οι πληροφορίες του Piraeus Press αναφέρουν ότι το μήνυμα προς τα χιλιάδες μέλη της ΝΔ του Πειραιά θα είναι σαφές!

Τον 1 από τους 4 σταυρούς να τον δώσουν στον Γιάννη Βοϊδονικόλα, ο οποίος και αποτελεί - ως Προέδρος - τη σημαία της Κεντροδεξιάς Παράταξης στον Πειραιά!

Ενώ παράλληλα θα αναδειχθεί και το σημαντικό κοινωνικό έργο που έχει επιτελεστεί στο Μεγάλο Λιμάνι από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, επί προεδρίας Γιάννη Βοϊδονικόλα.

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Πειραιά – Γιάννης Μώραλης: Αυτοί εκλέγονται στην πρώτη 5άδα!

Γιάννης Βοϊδονικόλας: Ο «Ρομπέν των φτωχών» του Πειραιά συνεχίζει το τεράστιο κοινωνικό του έργο!