Γιάννης Βοϊδονικόλας: Ο «Ρομπέν των φτωχών» του Πειραιά συνεχίζει το τεράστιο κοινωνικό του έργο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δε θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε ότι ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Γιάννης Βοϊδονικόλας, τα τελευταία 4 χρόνια έχει βοηθήσει ουσιαστικά χιλιάδες οικογένειες του Πειραιά!

Το πολυεπίπεδο έργο της ΚΟΔΕΠ και η πολυσχιδής δράση του ίδιου, ανακουφίσαν τα χρόνια της πανδημίας χιλιάδες συμπολίτες μας.

Αναπτύσσοντας διαρκώς νέα προγράμματα για άστεγους, κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτες οικογένειες, άνεργους, αλλά και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά και το μέλλον τους, έχει αποτελέσει τον βασικό πυλώνα της κοινωνικής και φιλανθρωπικής πολιτικής του Δήμου Πειραιά.

Το σημαντικό έργο Βοϊδονικόλα στην κατεύθυνση Μώραλη για κοινωνία ίσων ευκαιριών για όλους

Μόνο τυχαίο δε θεωρείται άλλωστε το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης του ανέθεσε όλες τις «δύσκολες αποστολές» όπως η διαχείριση της πανδημίας, η διαχείριση του ουκρανικού και πολλά ακόμα.

Σε στενή συνεργασία με τον Γιάννη Μώραλη, 24 ώρες το 24ωρο, φροντίζει ώστε να παρέχεται κάθε δυνατή βοήθεια στις κοινωνικά ασθενέστερες ομάδας του πληθυσμού, κάνοντας μότο το «Στον Πειραιά κανείς δεν είναι μόνος»!

Προπληρωμένες κάρτες για είδη πρώτης ανάγκης, οικονομικά βοηθήματα, κοινωνικό φροντιστήριο, κοινωνικό φαρμακείο, επιταγές για σούπερ μάρκετ, δωρεές και χορηγίες εταιριών, προγράμματα στέγασης και εργασίας, εορταστικά γεύματα, συγκέντρωση και διανομή τροφίμων, ρούχων και υγειονομικού υλικού, λειτουργία ξενώνων, δωροεπιταγές για παιχνίδια, ανθρωπιστική βοήθεια για πόλεμο και φυσικές καταστροφές, συγκέντρωση και διανομή σχολικών ειδών, προγράμματα προληπτικής ιατρικής, εθελοντικό κίνημα, τράπεζα αίματος, κοινωνική βιβλιοθήκη, φιλοξενία προσφύγων, Summer Camp για παιδιά, Βοήθεια στο σπίτι Plus, τηλεφωνική γραμμή βόηθειας, ηλεκτρονική εφαρμογή για προσβασιμότητα ΑΜΕΑ, είναι μερικές μόνο από τις σημαντικές δράσεις της ΚΟΔΕΠ επί των ημερών Γιάννη Βοϊδονικόλα, στην προσπάθεια δημιουργίας μιας κοινωνίας ίσως ευκαιριών για όλους, σύμφωνα με την εντολή που έχει λάβει από τον Γιάννη Μώραλη, από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του.

Ο Μανιατοπειραιώτης «Ρομπέν των Φτωχών» αποτελεί το στήριγμα για χιλιάδες συμπολίτες του, οι οποίοι μάλιστα τον τιμούν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους, όπως φάνηκε και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019!

Για όλους τους παραπάνω λόγους - και κάποιους ακόμα που δεν αναφέρονται στο παρόν ρεπορτάζ - ο Γιάννης Βοϊδονικόλας θεωρείται ως ένας από τους «δυνατούς παίχτες» του Πειραιά και ισχυρό χαρτί του Γιάννη Μώραλη για την εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου!

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Αυτόν θέλει να εκλέξει πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο η ΝΔ του Πειραιά! (φωτο)

Δήμος Πειραιά – Γιάννης Μώραλης: Αυτοί εκλέγονται στην πρώτη 5άδα!