Κερατσίνι: Κεραία κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολείο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Η Δημοτική Αρχή Βρεττάκου συμφωνεί και εγκρίνει τέτοιες άδειες για κεραίες κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε σχολεία;

Καταγγελία στο PP για ύπαρξη κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα πολυκατοικίας στην Αμφιάλη, η οποία βρίσκεται κοντά σε ιδιωτικό σχολείο.

Οι φωτογραφίες που λάβαμε στο PP απεικονίζουν ένα λευκό κουτί που ομοιάζει με κεραία κινητής τηλεφωνίας, αλλά και άλλες κεραίες σε ταράτσες πολυκατοικιών.

Μάλιστα όπως είναι ευκολοδιάκριτο, στον ίδιο δρόμο με την πολυκατοικία υπάρχουν αρκετά σχολικά του ιδιωτικού σχολείου που γειτνιάζει με την εν λόγω πολυκατοικία.

Τίθεται λοιπόν για ακόμη μια φορά το ερώτημα που απασχολεί τα τελευταία χρόνια γονείς και εκπαιδευτικούς, σχετικά με τους ενδεχόμενους κινδύνους που ελλοχεύει η τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας κοντά σε σχολεία και το κατά ποσό αυτό είναι νόμιμο και ηθικό!

Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να γνωρίζουμε και την άποψη της Δημοτικής Αρχής σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα μιας και πλησιάζουν Δημοτικές Εκλογές, καθώς ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας εμπλέκεται στη διαδικασία αδειοδότησης κεραιών κινητής τηλεφωνίας όπως κάθε Δήμος άλλωστε.

Πάντως ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην επαληθευτεί το ρεπορτάζ και η εν λόγω κεραία να μην έχει σχέση με κινητή τηλεφωνία!

Διαβάστε επίσης:

Κερατσίνι: Έπεσαν σοβάδες σε Σχολικό Συγκρότημα