Η τελευταία Δημοσκόπηση για το Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας – Η μεγάλη έκπληξη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λίγες μέρες έμειναν πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και πλέον τα επιτελεία των συνδυασμών δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνων!

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι οργανώνουν τις κεντρικές προεκλογικές τους ομιλίες προκειμένου να κλέψουν τις τελευταίες εντυπώσεις!

Τι συμβαίνει όμως σε Κερατσίνι & Δραπετσώνα;

Το Piraeus Press σας μεταφέρει τις τελευταίες μετρήσεις που αφορούν στο Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας και δείχνουν ότι οδεύουμε στη μεγάλη ανατροπή!

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκοπική έρευνα μεγάλης εταιρίας, σημειώνεται κάμψη της δυναμικής του απερχόμενου Δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου και ταυτόχρονη άνοδος του βασικού του αντιπάλου και πρώην Διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Τάσου Μύτογλου.

Η μεγάλη ανατροπή σε Κερατσίνι & Δραπετσώνα

Ενώ στην αρχή της προεκλογικής περιόδου όλοι προεξοφλούσαν εκλογικό «περίπατο» για τον Χρήστο Βρεττάκο, φαίνεται ότι τα τελευταία δημοσκοπικά δεδομένα, συνηγορούν σε εκλογική μάχη που θα κριθεί στο 2ο γύρο!

Έμπειροι αναλυτές σχολιάζουν πως αυτή είναι η πρώτη νίκη για το νεαρό υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Μύτογλου, ο οποίος είναι η μεγάλη έκπληξη αυτών των Εκλογών, καθώς στη δεύτερη Κυριακή όλα τα ενδεχόμενα θα είναι ανοιχτά!

Ο Χρήστος Βρεττάκος φαίνεται να διατηρεί προβάδισμα πρωτιάς για τον 1ο γύρο, αλλά η ποσοστιαία διαφορά του από τον Τάσο Μύτογλου, όπως απεικονίζεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, δεν του δίνει κανένα αίσθημα ασφάλειας!

Πιο συγκεκριμένα, τα ποσοστά Βρεττάκου κυμαίνονται μεταξύ 35-37% ενώ ο Τάσος Μύτογλου φαίνεται να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με ποσοστό 30-32%.

Στην παράσταση νίκης ο Χρήστος Βρεττάκος προηγείται με 45% ενώ ακολουθεί ο Τάσος Μύτογλου με 37,5%.

Πρόκειται ίσως για το πιο μεγάλο ντέρμπι στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, με τα δεδομένα να αλλάζουν κυριολεκτικά από ώρα σε ώρα!

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: «Ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος έδωσε εκατομμύρια ευρώ για συναυλίες και απευθείας αναθέσεις»!

Κερατσίνι: Χιλιάδες πολίτες στην Πλατεία Λαού για τον Τάσο Μύτογλου! (βίντεο + φωτο)