Δήμος Πειραιά – Γιάννης Μώραλης: Αυτοί εκλέγονται στην πρώτη 5άδα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία των Δημοτικών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου και όλοι οι υποψήφιοι δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να κόψουν πρώτοι το νήμα!

Το ίδιο συμβαίνει και στον Πειραιά, όπου ο Γιάννης Μώραλης δεν είναι απλά το φαβορί, αλλά θα λέγαμε ότι ουσιαστικά παίζει χωρίς αντίπαλο, με την επανεκλογή του να φαντάζει κάτι παραπάνω από βέβαιη!

Τι συμβαίνει όμως με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του;

Το ψηφοδέλτιο Μώραλη έχει συγκεντρώσει τις πιο ισχυρές αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες του Πειραιά, σε επίπεδο τόσο Δημοτικών όσο και Κοινοτικών Συμβούλων.

Αποτελεί ένα μίγμα παλαιών και έμπειρων αυτοδιοικητικών, καθώς και νέων με δυναμική επαγγελματική και κοινωνική παρουσία στον Πειραιά υποψηφίων.

Αυτό το μίγμα όμως γίνεται εκρηκτικό καθώς πλησιάζουμε στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου, μιας και η αγωνία των υποψηφίων κορυφώνεται!

Οι «ψευτοσυνεργασίες» δίνουν και παίρνουν (θα ακολουθήσει νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ) ενώ η μάχη της πρωτιάς καλά κρατεί!

Το Piraeus Press είναι σε θέση να γνωρίζει τις τελευταίες ποιοτικές και ποσοτικές δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί για τον Πειραιά, και αφορούν τόσο σε υποψήφιους Δημάρχους όσο και υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους!

Η πρώτη 5άδα στο Δήμο Πειραιά 

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις λοιπόν, φαίνεται ότι η πρώτη 5άδα Δημοτικών Συμβούλων ανδροκρατείται, με μοναδική γυναίκα σε αυτή να είναι η γνωστή Πειραιώτισσα Δημοσιογράφος και Αντιδήμαρχος Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Την πρώτη 5άδα συμπληρώνουν ο Αντιδήμαρχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟΔΕΠ) και Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ Α Πειραιά Γιάννης Βοϊδονικόλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά και ξάδερφος του Βουλευτή Νίκου Βλαχάκου, Δημήτρης Βλαχάκος, καθώς και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά και ιατρός Καρδιολόγος Γιώργος Βίτσας!

Ποιοι είναι μέσα στη 10άδα!

Οριακά, ένα βήμα πριν την πρώτη 5άδα, ακολουθούν η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και σύζυγος του διακεκριμένου Ποινικολόγου και πρώην Δημάρχου Περάματος Γιάννη Γλύκα, Νανά Χαρβαλάκου και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πάνος Ρέππας.

Τη 10άδα συμπληρώνουν ο Αντιδήμαρχος Προσόδων Γρηγόρης Καψοκόλης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Σίσσυ Αλιγιζάκη και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάκης Αβραμίδης.

Σε πολύ κοντινή απόσταση, ένα βήμα πριν τη 10άδα ακολουθούν ο επιτυχημένος Επιχειρηματίας και Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Τάσος Μαρκαριάν, ο Αντιδήμαρχος των ΚΕΠ και ιατρός Παθολόγος Αλέξανδρος Καμαράτος, η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Χάρις Ζηλάκου και ο Πολιτικός Μηχανικός και Αντιδήμαρχος Δόμησης Δημήτρης Αράπης.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Αυτοανακηρύχθηκε νέος Δήμαρχος Πειραιά… πριν τις Εκλογές! (φωτο)

Δημοτικές Εκλογές 2023: Δημοσκοπήσεις για Πειραιά, Νίκαια & Κερατσίνι!