Επιβεβαίωση Piraeus Press: Συνέντευξη τύπου από Δήμο Πειραιά, ΟΠΑΝ & ΣΕΦ για τον Εθνικό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του ΣΕΦ, ενημερώνει για την επίσημη συνέντευξη τύπου που θα δοθεί σχετικά με το νέο γήπεδο του Εθνικού.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:

Ο Δήμος Πειραιά, ο Ο.Π.Α.Ν. και το Σ.Ε.Φ. σας καλούν σε Συνέντευξη  Τύπου, στην οποία θα παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες που θα επιτρέψουν στον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ. να δηλώσει ως έδρα και να αγωνιστεί από την 1/1/2024 στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Σ.Ε.Φ.

Η Συνέντευξη  Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 στις 12:30, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (γήπεδο ποδοσφαίρου).

Παράλληλα και οι υπόλοιπες ομάδες του Πειραιά  που προπονούνται στο ίδιο γήπεδο, θα απολαμβάνουν καλύτερες  υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι το Piraeus Press με σχετικά αποκλειστικά ρεπορτάζ του είχε αναφερθεί τόσο στην εξαγγελία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη κατά την προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Χατζηαλέξη, όσο και τις ενέργειες που έγιναν από τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκη σε συνεννόηση με τον Γιάννη Μώραλη, προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μερίδα των οπαδών του Εθνικού αντιδρούν, καθώς επιθυμούν καλύτερη λύση για το γηπεδικό της ομάδας τους (όχι αδίκως), αλλά από την άλλη σίγουρα η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα σε σχέση με το καθεστώς που επικρατούσε μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Έσκασε «βόμβα»: Ο Εθνικός αποκτά γήπεδο στον Πειραιά!

Μώραλης & Βουράκης: Περνάνε το Γήπεδο του Εθνικού στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά!