Έσκασε «βόμβα»: Ο Εθνικός αποκτά γήπεδο στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αποκλειστικό Piraeus Press: Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης για πρώτη φορά στην εκδήλωση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά και γνωστού Πειραιώτη Επιχειρηματία Γιάννη Χατζηαλέξη

Σα βόμβα έσκασε η είδηση που μεταφέρει πρώτο το Piraeus Press και αφορά στο πάγιο και διαχρονικό αίτημα της ιστορικής ομάδας του Πειραιά, του Εθνικού, για την απόκτηση γηπέδου και μόνιμης - σταθερής έδρας.

Ο Γιάννης Μώραλης που παραβρέθηκε στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου του Γιάννη Χατζηαλέξη - ο πατέρας του οποίου έχει υπάρξει προπονητής του Εθνικού κατά το παρελθόν - ανακοίνωσε ότι προχωρά σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΣΕΦ στην κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου του ΣΕΦ!

Ουσιαστικά ανακοίνωσε τη γενική ανακατασκευή του και την τοποθέτηση κερκίδας, ώστε να δημιουργηθεί ένα γήπεδο που θα πλήρες τις προδιαγραφές της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας!

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε στο Piraeus Press, οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και την Πρόεδρο του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη, σε κοινή συνέντευξη τύπου.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική είδηση τόσο για τους φίλους και την ομάδα του Εθνικού όσο και για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο συνολικά.

Είδηση που μόνο τυχαία δεν ανακοινώθηκε στην εκδήλωση του Γιάννη Χατζηαλέξη, όπως ανέφερε στο Piraeus Press άνθρωπος από το περιβάλλον του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Καθώς η συμβολή του Γιάννη Χατζηαλέξη στο διάστημα που προηγήθηκε μέχρι τις επικείμενες ανακοινώσεις ήταν καθοριστική!

ΥΓ: Στην προεκλογική του συγκέντρωση ο Γιάννης Χατζηαλέξης είχε πάνω από 200 άτομα…