Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας – Εκλογές 2023 : Εκατοντάδες φίλοι του Τάσου Μύτογλου έστειλαν μήνυμα αλλαγής! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αέρας ανανέωσης στο Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας και ηχηρό μήνυμα αλλαγής Δημοτικής Αρχής στην παρουσίαση του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Τάσου Μύτογλου

Στο κατάμεστο από φίλους και υποστηρικτές Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» στο Κερατσίνι, πραγματοποίησε την πρώτη ανοιχτή ομιλία του ως επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες», ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Τάσος Μύτογλου.

Ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν εμφανής για το νέο αέρα που φέρνει η υπερκομματική υποψηφιότητα Μύτογλου στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα, ενώ χαρακτηριστικό της κοσμοσυρροής που σημειώθηκε ήταν το γεγονός ότι πολλοί παρακολούθησαν την ομιλία στον προαύλιο χώρο ενώ αρκετοί παρέμειναν όρθιοι εντός του αμφιθεάτρου.

Ο πρώην Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, γέννημα θρέμμα του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας και καλός γνώστης της Δημόσιας Διοίκησης, ανέπτυξε τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του δημοτικού συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες» και παρουσίασε τους πρώτους 40 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Ο υπερκομματικός χαρακτήρας του συνδυασμού Μύτογλου αποδεικνυέται εμπράκτως από την πολυσυλλεκτικότητά του, μιας και οι υποψήφιοί του προέρχονται από πολλούς και διαφορετικούς πολιτικούς - ιδεολογικούς χώρους.

«Η μαζική σας παρουσία σήμερα εδώ στέλνει ηχηρό μήνυμα ανανέωσης, ηχηρό μήνυμα προοπτικής, ηχηρό μήνυμα αλλαγής» ανέφερε στην έναρξη της ομιλίας του ο Τάσος Μύτογλου, εμφανώς συγκινημένος από την ανταπόκριση των συμπολιτών του στο κάλεσμα για την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Όλοι μαζί θα φέρουμε το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα στη θέση που τους αξίζει! Στον πυρήνα των εξελίξεων και όχι στο τέλμα της απομόνωσης και της στασιμότητας. Όλοι μαζί θα εργαστούμε σκληρά για τη νέα μας γενιά, για την ανάπτυξη των υποδομών, για την τρίτη ηλικία, για την κοινωνική συνοχή. Όλοι μαζί θα αποκτήσουμε επιτέλους μια καθαρή πόλη! Όλοι μαζί θα φέρουμε τη διαφάνεια και την εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου μας. Όλοι μαζί θα κάνουμε το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα πρότυπο Δήμο, τερματίζοντας την ταλαιπωρία των συμπολιτών μας με την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών και την πλήρη αναδιοργάνωσή τους. Όλοι μαζί θα γυρίσουμε σελίδα και θα κάνουμε το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα ένα σύγχρονο Δήμο, απαλλαγμένο από τα βαρίδια και τις παρωχημένες νοοτροπίες του παρελθόντος, μακριά από κόμματα, χρώματα και ιδεοληψίες, διεκδικώντας αυτά που μας ανήκουν από την εκάστοτε Κεντρική Κυβέρνηση και την Περιφέρεια Αττικής.»

Κλείνοντας ο κ. Μύτογλου τόνισε: «Είμαι εδώ για να σας υπηρετήσω με απόλυτο αίσθημα ευθύνης. Για να υπηρετήσω την πόλη που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, εργαζόμαστε και εξακολουθούμε να ζούμε. Για να υπηρετήσω τις κοινές αρχές και αξίες με τις οποίες μας μεγάλωσαν οι γονείς, οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας. Η εμπιστοσύνη σας με τιμά ιδιαίτερα και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δε θα την προδώσω ποτέ. Απευθύνω ανοιχτό κάλεσμα σε όλες και όλους τους ενεργούς συνδημότες μας, να συνδράμουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια, που μόνο στόχο έχει τη δημιουργία της πόλης που ονειρευόμαστε από παιδιά, μιας ανθρώπινης και βιώσιμης πόλης, του νέου Κερατσινίου και της νέας Δραπετσώνας! Ενωμένοι Πολίτες, Ισχυρή πόλη! Σας ευχαριστώ από καρδιάς.»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δημήτρης Μαρκόπουλος Βουλευτής Β' Πειραιά, ο Γιάννης Τραγάκης Βουλευτής Β' Πειραιά, ο Σταύρος Μελάς Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, η Περιφερειακή Σύμβουλός και υπ. Βουλευτής Β' Πειραία Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο Περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής Νίκος Παπαγεωργίου, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς, ο τέως και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκος, η τ. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής και υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, οι υποψήφιοι Βουλευτές την ΝΔ Γιώργος Βρεττάκος, Μιχάλης Λιβανός, Νάντια Μονέου, Ελένη Πέτρακα, Ελένη Καλαϊτζάκη, Παναγιώτης Πούτος, ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β' Πειραιά Δημήτρης Διαμαντίδης, η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαρία Γιαννακάκη, ο υποψήφιος Βουλευτής Β' Πειραιά της Ελληνικής Λύσης Γιάννης Τσιτούρης, ο Πρόεδρος του Βιοτενικου Επιμελητηρίου Πειραιά Γεώργιος Παπαμανώλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης αποστράτων αξιωματικών στρατού Γιάννης Δεβούρος, ο τέως Πρόεδρος ιδιοκτητών ταξί Αττικής Βασίλης Μαραγκάκης, ο Αντιπρόεδρος εργαζομένων ΗΛΠΑΠ Στέλιος Ινεπέκογλου, η Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» Δήμητρα Κούβαρη.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 Α & Β Πειραιά: Το στοίχημα δείχνει ποια κόμματα & υποψήφιοι Βουλευτές προηγούνται!

Α & Β Πειραιά – Εκλογές 2023: Οι πρώτες κρυφές Δημοσκοπήσεις δείχνουν ποιοι εκλέγονται!