Εκλογές 2023 Α & Β Πειραιά: Το στοίχημα δείχνει ποια κόμματα & υποψήφιοι Βουλευτές προηγούνται!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες  που δραστηριοποιείται και στη χώρα μας, η Winmasters, στοιχηματίζει στις Εθνικές Εκλογές 2023 ανά εκλογική περιφέρεια, αναδεικνύοντας μάλιστα ποια είναι τα κόμματα και οι υποψήφιοι Βουλευτές που προηγούνται, 15 μέρες πριν τις Κάλπες!

Το Piraeus Press σας μεταφέρει τους σχετικούς πίνακες στοιχήματος, όπως διαμορφώνονται μέχρι αυτή τη στιγμή, για τις Εκλογικές Περιφέρειες Α & Β Πειραιά.

Τα κόμματα

Σε ό,τι αφορά στην επιλογή κόμματος τα πράγματα φαίνεται να είναι ξεκάθαρα για τις 3 πρώτες θέσεις!

Στην Α Πειραιά & Νήσων η ΝΔ είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση με δεύτερο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ.

Ενώ στη Β Πειραιά αντιστρέφονται οι ρόλοι, με πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερη θέση για τη ΝΔ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το πλασάρισμα του ΚΚΕ στην 3η θέση και στις δυο εκλογικές περιφέρειες του Πειραιά!

Οι υποψήφιοι Βουλευτές 

Αν και στις εναπομείνασες 15 μέρες πολλά μπορούν να αλλάξουν, εντούτοις οι στοιχηματικές προβλέψεις δίνουν ένα πρώτο στίγμα περί των προθέσεων του εκλογικού σώματος και σε επίπεδο προσώπων.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα δυο πρώτα κόμματα, τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Α Πειραιά & Νήσων

Στην Α Πειραιά όπου ο ανταγωνισμός στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι αρκετά μεγάλος, φαίνεται ο Κώστας Κατσαφάδος να έχει «κλειδωμένη» την πρωτιά, στη 2η θέση είναι ο Γιάννης Μελάς και στην 3η θέση η Δόμνα Μιχαηλίδου, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι έρχονται πολύ πίσω. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δε συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Νίκου Βλαχάκου στις προβλέψεις, εκτός αν εντάσσεται στο «οποιοσδήποτε άλλος».

Υπενθυμίζεται ότι στις πρώτες εκλογές (απλή αναλογική) η ΝΔ αναμένεται να εκλέξει 2 Βουλευτές σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ενώ στις δεύτερες εκλογές σίγουρα 3!

Σε ό,τι αφορά στο ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, με τον Θοδωρή Δρίτσα να προηγείται και τον Νίκο Μπελαβίλα να έρχεται δεύτερος με σχεδόν διπλάσιο συντελεστή. Καθαρά 3η φαίνεται η Γιωργία Γεννιά.

Β Πειραιά

Στη Β Πειραιά φαίνεται να είναι ξεκάθαρες οι δυο πρώτες θέσεις και για τα δυο μεγάλα κόμματα.

Στο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος ο Γιάννης Ραγκούσης με δεύτερη τη Νίνα Κασιμάτη, ενώ στη ΝΔ πρώτος ο Δημήτρης Μαρκόπουλος με δεύτερο τον Γιάννη Τραγάκη.

Εντύπωση προκαλεί και εδώ το γεγονός ότι απουσιάζει το όνομα του Γιώργου Βρεττάκου από τη ΝΔ (1ος επιλαχών το 2019) εκτός αν συμπεριλαμβάνεται στο «οποιοσδήποτε άλλος».

Στο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται μάχη για την 3η θέση μεταξύ Αλεξιάδης και Καρακώστα, ενώ στη ΝΔ φαίνεται ότι κλειδώνει την 3η θέση ο Μιχάλης Λιβανός.

Είναι βέβαιο ότι μόλις εισήλθαμε στην «καυτή» προεκλογική περίοδο, κάτι που σημαίνει ότι όλα είναι ρευστά, πιο πολύ σε επίπεδο υποψηφίων, οι οποίοι εντείνουν και τις προσπάθειές τους μέχρι τον τελικό τερματισμό.

Το Piraeus Press θα παρακολουθεί και θα σας μεταφέρει πρώτο όλο το παρασκήνιο, σε επίπεδο δημοσκοπήσεων, στοιχημάτων και κλίματος, έγκυρα, έγκαιρα και αποκαλυπτικά, όπως κάνει ανελλιπώς από το 2009 καθημερινά, αλλά και σε όλες τις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Κατσαφάδος – Μελάς: Τους ενώνει ο Πειραιάς… και οι Κάλπες! (φωτο)

Δήμος Νίκαιας Ρέντη – Εκλογές 2023: Ανακοίνωσε τους πρώτους υποψήφιους ο Μαραγκάκης – Στο πλευρό του ο Γιώργος Ιωακειμίδης

Ανακοινώνει για Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας ο Τάσος Μύτογλου