Εκλογές 2023 – Δημοσκοπήσεις: Η ΝΔ πάει για ιστορική νίκη στη Β Πειραιά – Πρώτος με διαφορά ο Μαρκόπουλος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeus Press προχωρά σε μια αποκάλυψη που αλλάζει τα μέχρι σήμερα γνωστά εκλογικά δεδομένα στην εκλογική περιφέρεια της Β Πειραιά, η οποία ιστορικά αποτελούσε «οχυρό» της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μυστικές δημοσκοπήσεις, τις οποίες είναι σε θέση να γνωρίζει το Piraeus Press, οι λαϊκές γειτονιές της Β Πειραιά, η Νίκαια, ο Κορυδαλλός, το Κερατσίνι, η Δραπετσώνα, το Πέραμα και ο Ρέντης, καταγράφουν μια θεαματική εκλογική στροφή προς την Κεντροδεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Πιο συγκεκριμένα, και επειδή τα νούμερα είναι πάντα πιο κατανοητά, οι τελευταίες μετρήσεις δείχνουν ότι η ΝΔ έχει κλείσει την ψαλίδα στις 3 ποσοστιαίες μονάδες από το ΣΥΡΙΖΑ στη Β Πειραιά!

Υπενθυμίζεται ότι η διαφορά των δυο κομμάτων το 2019 ήταν κοντά στο 10%!

Το πιο θεαματικό όμως είναι όχι απλά το κλείσιμο της ψαλίδας, αλλά η τάση που καταγράφεται και δείχνει ότι η μείωση της διαφοράς θα συνεχιστεί και ενδεχομένως να γυρίσει και υπέρ της ΝΔ, σύμφωνα με τους πιο αισιόδοξους αναλυτές.

Μια τέτοια πρωτιά της ΝΔ είναι αντιληπτό ότι θα αποτελέσει ιστορικό εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς ποτέ κατά το παρελθόν δεν έχει επιτευχθεί κάτι ανάλογο!

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας – Εκλογές 2023 : Εκατοντάδες φίλοι του Τάσου Μύτογλου έστειλαν μήνυμα αλλαγής! (φωτο)

Δήμος Νίκαιας Ρέντη – Εκλογές 2023: Ανακοίνωσε τους πρώτους υποψήφιους ο Μαραγκάκης – Στο πλευρό του ο Γιώργος Ιωακειμίδης