Κερατσίνι: Λήστεψαν το φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα – «Φιγούρα που ρημάζει τις γειτονιές» (εικόνα σοκ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα στο Κερατσίνι έβαλε στόχο ληστής, που κατάφερε να αποσπάσει και 250 ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αταίριαστοι».

Ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του «Survivor» συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή και αναφέρθηκε στον μαυροντυμένο άντρα, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο, ως τη «φιγούρα που ρημάζει τις γειτονιές του Κερατσινίου».

Ακόμη, τόνισε ότι ήταν λάθος η κίνηση της υπαλλήλου του να τον αντιμετωπίσει, γιατί θα μπορούσε να κινδυνέψει. Η ληστεία συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου.

Αναλυτικότερα, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε:

«Αυτή είναι η φιγούρα που έχει ρημάξει τις γειτονιές του Κερατσινίου, αυτή που βλέπετε στο βίντεο. Όταν είδα το βίντεο αγχώθηκα πάρα πολύ με την Ιωάννα, το κορίτσι που έχουμε, η οποία είναι ένα τρομερό κορίτσι. Ήταν λάθος όλος αυτός ο χειρισμός, γιατί δεν έπρεπε να τον αντιμετωπίσει, έπρεπε να απομακρυνθεί, να του πει "πάρε ό,τι υπάρχει εκεί πέρα και φύγε". Δεν ξέρεις τι μπορεί να κρατάει ο άλλος και τι πρόθεση μπορεί να έχει. Ήθελε να υπερασπιστεί τον χώρο της, τη δουλειά της, προς τιμήν της είχε πολλά κότσια η Ιωάννα μου, αλλά ήταν λάθος αυτό.

Όπως τόνισε, μετά την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα, έγινε αντιληπτό ότι πρόκειται για ληστή που δρα στο Κερατσίνι και το έχει κάνει κι άλλες φορές.

Τέλος, ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε: «Στο φαρμακείο δεν έχει ξανασυμβεί, ήξερε ακριβώς πώς να κινηθεί. Προφανώς, έχει μπει σαν πελάτης, για να δει πού είναι το ταμείο, πώς να κινηθεί, τσέκαρε την περιοχή. Είχε μια συνεχόμενη ροή εχθές το βράδυ στις 7 από κόσμο χθες, σε ένα κενό βρήκε την ευκαιρία και έγινε αυτό που έγινε».