Ολυμπιακός στο Final Four: Πόσο δίνει το στοίχημα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το φετινό Final Four θα έχει ελληνική εκπροσώπηση, καθώς ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στο Βερολίνο - Οι αποδόσεις για τον νικητή της Euroleague και το ζευγάρι τελικού προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν δεύτερο break μέσα στη Βαρκελώνη και με 2-3 πέρασαν στο τρίτο σερί Final Four και 13ο συνολικά. 

Πλέον, τα βλέμματα στρέφονται το τριήμερο 24-26 Μαΐου στο Βερολίνο, όπου θα μάθουμε τον φετινό πρωταθλητή Ευρώπης στο μπάσκετ. Θα κάνει το back to back η Ρεάλ; Θα της αφαιρέσει το στέμμα ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό και θα κατακτήσει εκείνος το 4ο ευρωπαϊκό του τρόπαιο. Θα ράψει το 7ο αστέρι ο Παναθηναϊκός; Ή η Φενέρμπαχτσε θα ανέλθει για δεύτερη φορά στην ιστορία της στην κορυφή της Ευρώπης.

Φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague είναι η Ρεάλ με αποδόσεις που κυμαίνονται στο 2.45-2.50. Ακολουθεί δεύτερος ο Παναθηναϊκός με 3.50, τρίτος ο Ολυμπιακός με 4.50-4.75 και τελευταία είναι η Φενέρμπαχτσε με 6.00 απόδοση.

Όσον αφορά το ζευγάρι τελικού και την κατάκτηση μαζί; 3.50 δίνει να είναι το Παναθηναϊκός – Ρεάλ με πρωταθλήτρια τη «Βασίλισσα». 4.50 Ρεάλ- Φενέρ με πρωταθλητές πάλι τους Ισπανούς. 5.00 το ΠΑΟ – Ρεάλ με πρωταθλήτρια την ελληνική ομάδα. 6.50 το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με τροπαιούχους τους «πράσινους». 7.00 ντέρμπι «αιωνίων» με πρωταθλητές τους «ερυθρόλευκους». Και ούτω καθεξής.

Δείτε αποδόσεις από τρεις διαφορετικές στοιχηματικές εταιρείες:

Διαβάστε επίσης:
br