Βαγγέλης Μαρινάκης: Συγκλονιστική στιγμή, βούρκωσε μιλώντας για τον πατέρα του και τον Σάββα Θεοδωρίδη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Θα το σηκώσουμε όλοι οι Έλληνες μαζί»

Συγκινημένος και περήφανος ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον άθλο του Ολυμπιακού, τόνισε ότι η κατάκτηση του Europa Conference League θα είναι τρόπαιο όλης της Ελλάδας!

Το οραματίστηκε, το ονειρεύτηκε, και πλέον το ζει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί ένα μυθικό ταξίδι στα νοκ-άουτ του Europa Conference League και να ξεπερνά με τον πλέον επιβλητικό τρόπο και το εμπόδιο της Άστον Βίλα στα ημιτελικά, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό της "Opap Arena". Πόσο πιο ιδανικό να είναι το σενάριο για αυτήν την ομάδα;

Αφού λοιπόν κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρεί σε πρώτη φάση τους παίκτες και τα μέλη του σταφ της ομάδας του, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατευθύνθηκε και στα αποδυτήρια για τους πανηγυρισμούς. Αφότου το πανηγύρισε με την ψυχή του, τότε προχώρησε και στις καθιερωμένες δηλώσεις.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού αφού συνεχάρη την ομάδα του για την πρόκριση, δήλωσε πως λίγοι έχουν συνειδητοποιήσει μέχρι στιγμής το μέγεθος της επιτυχίας ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες αυτού του ταξιδιού. Στο τέλος της αρχικής του τοποθέτησης, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η επιτυχία των ερυθρόλευκων συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια αφιέρωσε, γεμάτος συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια, την επική αυτή πρόκριση στον πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη αλλά και τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια

«Καίγεται» το Πασαλιμάνι για την πρόκριση του Θρύλου!

br