Μπάσκετ: Στο Final 4 της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: 59-63

Στο Βερολίνο ο Θρύλος για το 3ο συνεχόμενο Final 4

Αυτό θα είναι το 12ο Final 4 της ιστορίας του

Στους 4 της Ευρωλίγκας προκρίθηκε ο Ολυμπιακός μετά την επικράτηση της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία κατά την 5η και καθοριστική μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Θρύλος γράφει για ακόμα μια φορά ιστορία και πλέον βάζει στόχο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου για ακόμη μια φορά!

Ματς για γερά νεύρα

Σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει τη Μπαρτσελόνα σε χαμηλό σκορ και να προσπεράσει στην 4η και τελευταία περίοδο του αγώνα.

Ο αγώνας θύμιζε πραγματικά «σκακιέρα», με τους δυο προπονητές να δίνουν ρεσιτάλ προπονητικής, ενώ το πάθος των παιχτών ξεχείλιζε σε κάθε φάση.

Λάθη, ριμπάουντ & χαμένες βολές

Σύμφωνα με τα στατιστικά του αγώνα, αν ο Ολυμπιακός είχε σημειώσει λιγότερα λάθη, αν είχε ελέγξει καλύτερα τα ριμπάουντ και εάν δεν είχε ποσοστό ευστοχίας 45% στις βολές, ενδεχομένως να είχε τελειώσει το παιχνίδι από πολύ νωρίτερα.

Πανηγύρια στον Πειραιά

Οι Πειραιώτες έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν για μια ακόμα σημαντική διάκριση του συλλόγου, ενώ την Πέμπτη ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός δίνει τον αγώνα της ζωής του για την πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό, πρώτη φορά στην ιστορία του!

br