ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Ο Γιώργος Πατούλης στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Γιώργου Πατούλη στον Πειραιά, ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής, ενόψει των επερχόμενων Αυτοδιοικητικών Εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής, θα πραγματοποιηθεί τη βδομάδα που μας έρχεται.

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης είναι καλεσμένος στη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά & Νήσων (Π1) την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00, που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραϊκό Σύνδεσμο (Καραΐσκου 104, Πειραιάς).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

✔️Συνάντηση με την Οικονομική Επιτροπή Πόρων και Διαφάνειας, υπό τον Πρόεδρο Αντώνη Σγαρδέλη. 

✔️Στις 18.00 συνάντηση με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ  Στυλιανού Κονταδάκη. 

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αξίζει να αναφερθεί ότι στη διοργάνωση της επίσκεψης Πατούλη στον Πειραιά συμμετέχει ενεργά και η ΝΟΔΕ Β Πειραιά με Πρόεδρο τον δραστήριο Ιατρό-Καρδιολόγο Μιχάλη Λιβανό, ο οποίος βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων Γιάννη Βοϊδονικόλα, τον Αντιπρόεδρο Μιχάλη Κουλιζάκο και τον Γενικό Γραμματέα Νίκο Μουσελή, καθώς κοινό στόχο αποτελεί η πρώτη επίσκεψη Πατούλη στο Μεγάλο Λιμάνι να δώσει «παράσταση νίκης» ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Μαΐου 2019.

Πληροφορούμαστε ότι πραγματοποιείται μεγάλη κινητοποίηση και όπως όλα δείχνουν η μεγάλη αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου δε θα σταθεί ικανή να χωρέσει τους καλεσμένους!

Μείνετε συντονισμένοι στο Piraeus Press για να μάθετε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την επίσκεψη Πατούλη στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Δημοσκόπηση δίνει πρωτιά Πατούλη με διαφορά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ