ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ 2018: 4 χριστουγεννιάτικα πάρκα στην πόλη


Χριστούγεννα στον Πειραιά 2018: Τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων θα ζήσουν μικροί και μεγάλοι, στα τέσσερα Χριστουγεννιάτικα πάρκα του Δήμου Πειραιά στη Μαρίνα Ζέας, στην πλατεία Κανάρη,

στην πλατεία Δωδεκανήσου και στην πλατεία Παύλου Μελά.

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα του Άι Βασίλη περιλαμβάνουν παιχνίδια, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και θεματικά δρώμενα για τους μικρούς μας φίλους.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

1. Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο του Άι Βασίλη στη Μαρίνα Ζέας υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους για να ζήσουν όμορφες στιγμές, με πλήθος παιχνιδιών και δραστηριοτήτων όπως παγοδρόμιο, carouzel, τραμπολίνο, πίστα cart.
Επιπλέον μικροί και μεγάλοι μπορούν να επισκεφθούν το εργαστήρι του Άι Βασίλη και το εργαστήρι των Ξωτικών για να ζήσουν τη ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.
2. Στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, το χριστουγεννιάτικο πάρκο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα παιδιά, για να διασκεδάσουν στην πίστα με τασυγκρουόμενα, στο τραμπολίνο, στο τρενάκι και με μια πληθώρα χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών.
3. Στην πλατεία Δωδεκανήσου, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν στο χριστουγεννιάτικο πάρκο σε ένα εντυπωσιακό παιδότοπο με φουσκωτά,στο τραμπολίνο και με πολλά άλλα παιχνίδια, τα οποία θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.
4. Πλήθος χριστουγεννιάτικων δραστηριοτήτων και στην πλατεία Παύλου Μελά.
Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν στο χριστουγεννιάτικο πάρκο με καρουζέλ, τρενάκι, τραμπολίνο, το έλκηθρο του Άι Βασίλη και πολλές δραστηριότητες.
Το σπίτι του Άι Βασίλη περιμένει τα παιδιά, για να διασκεδάσουν με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα άνοιξαν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και θα λειτουργούν για ένα μήνα.

Διαβάστε επίσης:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ