Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ετοίμασε ένα ζεστό γεύμα αγάπης για τα παιδιά της Νίκαιας


Την αγκαλιά της για τα παιδιά άπορων οικογενειών και για άστεγους από τον Δήμο της Νίκαιας άνοιξε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Σε μια ζεστή εκδήλωση αγάπης και προσφοράς η κυρία Βαρδινογιάννη μαγείρεψε μαζί με τα παιδιά ένα χριστουγεννιάτικο ζεστό γεύμα αγάπης, στις ολοκαίνουργιες Κοινωνικές Δομές Αστέγων Νίκαιας – Α.Ι. Ρέντη της UNESCO Πειραιά & Νήσων, την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018.

Η κυρία Βαρδινογιάννη βρέθηκε κοντά στα παιδιά από νωρίς το πρωί, συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα και στη συνέχεια μπήκαν όλοι μαζί στην κουζίνα προκειμένου να μαγειρέψουν γιουβέτσι, το αγαπημένο φαγητό των παιδιών, καθώς και χριστουγεννιάτικα κουλουράκια.  Μόλις ετοιμάστηκε το φαγητό η κυρία Βαρδινογιάννη γέμισε τα πιάτα των παιδιών, που ενθουσιάστηκαν με το φαγητό και τις λιχουδιές του γεύματος που ακολούθησε για όλους.

Μαζί με τα παιδιά μαγείρεψε η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Έπειτα από την ολοκλήρωση του γεύματος κυρία Βαρδινογιάννη μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά και τους ευχήθηκε υγεία και καλές γιορτές.

Κατόπιν, η κυρία Βαρδινογιάννη βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους που φιλοξενούνται στις Κοινωνικές Δομές Αστέγων Νίκαιας – Α.Ι. Ρέντη της UNESCO Πειραιά & Νήσων, μίλησε μαζί τους και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.  «Θέλω να ξέρετε ότι θα βρίσκομαι κοντά σας σε ό, τι με χρειαστείτε» τους διαβεβαίωσε η κυρία Βαρδινογιάννη.

Ταυτόχρονα, η κυρία Βαρδινογιάννη ζήτησε από τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη, με πρωτοβουλία του οποίου δημιουργήθηκαν οι νέες Κοινωνικές Δομές, να την ενημερώσει τις ανάγκες του χώρου, προκειμένου να μπορέσει να συνεισφέρει για την κάλυψη των αναγκών τους, όπως κάνει κάθε χρόνο.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ρένα Δούρου δίνει «μάχη» για να κάτσει δίπλα στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη