Εργατικό ατύχημα στη Νίκαια – Τούμπαρε γερανοφόρο! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αποκλειστικές εικόνες εξασφάλισε το Piraeus Press από το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε στη Νίκαια

Τραυματίστηκε ένας εργαζόμενος του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σημειώθηκε σοβαρό εργατικό ατύχημα την Πέμπτη 18 Απριλίου στη Νίκαια, όταν ένα γερανοφόρο όχημα ντεραπάρησε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εργαζόμενου του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη.

Άμεσα ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο που εφημέρευε προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να πραγματοποιηθούν προληπτικές εξετάσεις.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματίας φέρει σοβαρές κακώσεις στη λεκάνη, ενώ ακόμα δεν έχει μαθευτεί εάν θα απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση.

Τον εργαζόμενο του Δήμου Νίκαια - Ρέντη επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Κώστας Μαραγκάκης, ο οποίος ενδιαφέρθηκε προσωπικά για την κατάσταση της υγείας του, ζητώντας συνεχή ενημέρωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το συγκεκριμένο γερανοφόρο όχημα, είναι ηλικίας 30 ετών περίπου, οπότε εύλογα τίθεται το ερώτημα της ανανέωσης των παλαιών οχημάτων του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη.

Όμως τα ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τα αίτια του ατυχήματος θα προκύψουν από το πόρισμα των αρμόδιων υπηρεσιών που έχουν επιληφθεί τη διερεύνησης του.