Γκέτο το κέντρο του Πειραιά… βυθισμένο στο σκοτάδι! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου
Είναι γεγονός ότι το κέντρο του Πειραιά παραμένει ανυπόφορο εδώ και μήνες, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της πόλης.
Δυστυχώς, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν πέσει το φως του ήλιου, καθώς πλέον η κατάσταση είναι όχι απλά ανυπόφορη, αλλά αρκετές φορές και επικίνδυνη.
Βασικό χαρακτηριστικό κεντρικών δρόμων του Πειραιά, αποτελεί πλέον το απόλυτο σκοτάδι κατά τις νυχτερινές ώρες, όταν η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα κάνουν στην κυριολεξία πάρτυ!
Το Piraeuspress.gr δέχθηκε αρκετές καταγγελίες αναγνωστών και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα σύντομο οδοιπορικό στο κέντρο του Πειραιά, 3-4 τετράγωνα από την Πλατεία Κοραή (Δημαρχείο Πειραιά) και το Δημοτικό Θέατρο.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο!
Οι καταστηματάρχες είναι φοβισμένοι καθώς τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα επίδοξων ληστών έχουν αυξηθεί, ακόμα και με την απειλή όπλων.
Ενώ κατά τις νυχτερινές ώρες επικρατεί η κατάσταση που θα δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Piraeuspress.gr.

PHOTO1

PHOTO2

PHOTO3

Μιλάμε για κεντρικότατους δρόμους όπως η Ελ. Βενιζέλου και η Νοταρά, οι οποίοι είναι στην κυριολεξία βυθισμένοι στο σκοτάδι.
Και αυτό αποτελεί πλέον μια "συνηθισμένη κατάσταση" για τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες.
Τα ερωτήματα πλέον που τίθενται στις αρμόδιες αρχές είναι πολλά και αφορούν στην ασφάλεια των πολιτών πρωτίστως.
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ:
Τι γίνεται με τις περιπολίες της ΕΛΑΣ σε αυτές τις περιοχές;
Ο Δήμος Πειραιά τι πρωτοβουλίες έχει αναλάβει για το φαινόμενο της συσκότισης που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες;
Ποιος θα προστατεύσει τους κατοίκους και τους ελεύθερους επαγγελματίες που ζουν με τον καθημερινό φόβο μιας νέας επίθεσης;
Το Piraeuspress.gr θα παρακολουθεί στενά το θέμα γιατί αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα του κέντρου του Πειραιά, με το οποίο φαίνεται να μην ασχολείται κανείς στα σοβαρά!