Αυτό είναι το νέο εμβληματικό έργο που θα γίνει στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε εκδήλωση της Β Δημοτικής Κοινότητας

Στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Β Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, αναφέρθηκε συνοπτικά στο όραμα και στους στόχους του για αυτή την πενταετία.

Στην κορυφή των στόχων έθεσε την υλοποίηση ενός ακόμα εμβληματικού για την πόλη έργου!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιάννης Μώραλης:

«Το μεγάλο έργο για αυτήν τη θητεία είναι η δημιουργία ενός εμβληματικού Δημαρχείου, που θα αντανακλά την ιστορία και το μέλλον του Πειραιά»!

Το νέο Δημαρχείο Πειραιά θα κατασκευαστεί το γιαπί της Ραλλείου, στο πλάι του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και θα αποτελέσει ένα ακόμα στολίδι στο κέντρο της πόλης.

Ο κ. Μώραλης τόνισε επίσης ότι και η Β΄ Δημοτική Κοινότητα θα βρίσκεται στο επίκεντρο τα επόμενα χρόνια, σημειώνοντας  ότι το  μεγάλο έργο της για αυτήν τη θητεία  –    αφού ο Πύργος ανοίγει και επίσημα τις πύλες του το επόμενο διάστημα και λειτουργούν το μετρό και το τραμ – είναι η δημιουργία  ενός εμβληματικού Δημαρχείου, στο κτήριο της πρώην Ραλλείου, στο κέντρο της πόλης, το οποίο θα αντανακλά την ιστορία και το μέλλον του Πειραιά.  «Να αναδείξουμε  το Δημοτικό Θέατρο, τη  Ξυλαποθήκη, τον  σταθμό του μετρό και να αναβαθμίσουμε  τον  Τινάνειο Κήπο», υπογράμμισε ο κ. Μώραλης.

Επιπλέον, ανέφερε  ότι  «με σκληρή δουλειά θα βελτιώσουμε την εικόνα και τη λειτουργικότητα των δρόμων και των πεζοδρομίων».