ΣΟΚ: Αυτοκτονία στο κέντρο του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας ενός νεαρού Ιρακινού από τον 8ο όροφο του κτιρίου του Δήμου Πειραιά, που σας μετέφερε πρώτο το Piraeuspress.gr, προστέθηκε και μια τραγική είδηση στο αστυνομικό δελτίο της πόλης.

Ένας άνδρας αυτοκτόνησε στο κέντρο του Πειραιά - Τον βρήκε η σύζυγός του.

Ο συνταξιούχος έβαλε τέλος στη ζωή του μέρα – μεσημέρι μέσα στο σπίτι του, στην οδό Αλκιβιάδου.

Τον αυτόχειρα βρήκε η 57χρονη σύζυγός του, πεσμένο στο πάτωμα του σαλονιού. Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας.

Εκείνη, όπως είπε στους άντρες της Άμεσης Δράσης, γύρισε σπίτι της στις 3.15 το μεσημέρι, και βρήκε τον 60χρονο σύζυγό της στο πάτωμα του σαλονιού μέσα σε μια λίμνη αίματος και ένα πιστόλι δίπλα του.

Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Άμεση Δράση, που διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Στον καναπέ του σαλονιού, η σύζυγος, μετέφερε ένα γεμάτο αίματα τζάμι τραπεζιού για να βοηθήσει τον άντρα της.

Στο πάτωμα, δεν υπήρχε πιστόλι ( το είχε μετακινήσει η σύζυγος για να προσεγγίσει τον άτυχο συνταξιούχο), υπήρχε ένα τραπεζάκι γυρισμένο ανάποδα, αντικείμενα και σπασμένα γυαλιά πεσμένα κάτω.

Στο σημείο, κλήθηκε η ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά με επικεφαλής τον κ. Μπογιόκα.

Οι άντρες της ΕΛΑΣ, εντόπισαν στο σπίτι το όπλο της αυτοχειρίας μάρκας ZASTAVA ( το οποίο ήταν αδήλωτο), τη σφαίρα με τον κάλυκά της και τη βολίδα του εν λόγω όπλου, ενώ η σύζυγος παρέδωσε και ένα μονόκαννο όπλο με 19 κυνηγετικά φυσίγγια.

Να σημειωθεί, ότι στο σημείο πήγε ο ίδιος ο Διοικητής Ασφαλείας του Τμ. Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κ. Νικηφόρος Παπαγεωργίου, με άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η σφαίρα είχε διαπεράσει το κρανίο του άτυχου συνταξιούχου.

Οι λόγοι της αυτοκτονίας του ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί.