Φρίκη! Δελφίνι πυροβολημένο σε παραλία με σφαίρες στον εγκέφαλο, το νωτιαίο μυελό και την καρδιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι αρχές προσφέρουν τώρα 20.000$ για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον ύποπτο.

Ένα νεαρό ρινοδέλφινο βρέθηκε πυροβολημένο με σφαίρες σφηνωμένες στον εγκέφαλο, τον νωτιαίο μυελό και την καρδιά του και τώρα οι αρχές προσφέρουν μια γενναία αμοιβή για πληροφορίες σχετικά με το ποιος διέπραξε την αποτρόπαια πράξη.

Οι αρχές της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) έλαβαν μια αναφορά στις 13 Μαρτίου ότι ένα νεαρό ρινοδέλφινο βρέθηκε ξεβρασμένο στην παραλία West Mae’s Beach στην περιοχή Cameron Parish της Λουιζιάνα και ότι έφερε τραύματα που συνάδουν με πυροβολισμό από πυροβόλο όπλο.

“Ο συνεργάτης του δικτύου εκβρασμών του NOAA, Audubon Aquarium Rescue, ανέσυρε το ζώο και το μετέφερε στο Ινστιτούτο Audubon Nature Institute στη Νέα Ορλεάνη για νεκροψία”.

Η νεκροψία, ή αυτοψία του ζώου, αποκάλυψε “πολλαπλές σφαίρες καρφωμένες στο κουφάρι, συμπεριλαμβανομένων του εγκεφάλου, του νωτιαίου μυελού και της καρδιάς του δελφινιού”, σύμφωνα με το ΝΟΑΑ, και το ζώο φαίνεται να πέθανε από το τραύμα που προκλήθηκε κατά τη στιγμή του θανάτου ή κοντά σε αυτήν.

Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό αυτό θα πρέπει να καλέσει τη Γραμμή Επιβολής του NOAA στον αριθμό (800) 853-1964. Οι άνθρωποι μπορούν να αφήνουν συμβουλές ανώνυμα, αλλά για να δικαιούστε την αμοιβή πρέπει να αναφέρετε το όνομά σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.