ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τον γύρο του κόσμου έκανε το "ντου" του Σαββίδη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το "ντου" του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ έκανε τον γύρο του κόσμου. "Χτύπημα" στα πρωτοσέλιδα ισπανικών εφημερίδων κι αναπαραγωγή του θέματος μέχρι και στην Αργεντινή.

Ο Ιβάν Σαββίδης «μπούκαρε» με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Η κίνηση του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου του Βορρά, μετά την απόφαση του διαιτητή Κομίνη να ακυρώσει το γκολ του των γηπεδούχων, έκανε τον γύρο του κόσμου.

Οι ισπανικές αθλητικές εφημερίδες «AS» και «Marca» έχουν στο σημερινό τους πρωτοσέλιδο τη φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.


Η πορτογαλική A Bola αναφέρει: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας».

Η ιταλίκή Gazzetta dello Sport, υπογραμμίζει: «Ελλάδα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μπαίνει στο γήπεδο να διαμαρτυρηθεί με πιστόλι».

Στην Αμερική, οι New York Times αναφέρουν: «Διακοπή σε παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος έπειτα από εισβολή ιδιοκτήτη με όπλο  για να διαμαρτυρηθεί».

Η αργεντίνικη Ole τονίζει: «Ο πρόεδρος εισβάλλει με όπλο! Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή για το γκολ που δεν μέτρησε στο 89ο λεπτό».

Η γαλλική Equipe αναφέρει: «Διακοπή, απειλές και χάος κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη».

Η είδηση αναπαράχθηκε κι από το BBC. «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο με πιστόλι».

Πηγή: www.newsit.gr