ΖΩΗ ΡΟΥΣΣΟΥ: Τα ψέματα, το κόψιμο και τα αληθινά SMS !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Αν και δικηγόρος επιλέγει σκοπίμως μερική δημοσίευση μηνυμάτων προκειμένου να με συκοφαντήσει και να πλήξει την προσωπικότητά μου και την αξιοπιστία του Piraeus Press

- Μετά την πανηγυρική επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας για το «κόψιμο» της από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ δεν αναφέρθηκα καν στο όνομά της, σεβόμενος την κατάσταση στην οποία βρίσκεται 

- Αναγκάζομαι να απαντήσω μετά τη δημοσίευσή της αναφορικά με μήνυμά μου προς εκείνη - αποσπασματικό - και χωρίς να έχει αποκαλύψει τους διαλόγους που έχουν προηγηθεί 

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Έρχομαι στη δύσκολη θέση να ασχοληθώ εκ νέου με την περίπτωση της Ζωής Ρούσσου, η οποία επιχειρεί ακόμα και σήμερα ένα δημοσιογραφικό ρεπορτάζ να το μετατρέψει σε προσωπική βεντέτα, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για εμένα προσωπικά τόσο σε τηλεφωνήματα που κάνει σε Πειραιώτες Νεοδημοκράτες όσο και μέσω Facebook, με την τελευταία χυδαία ανάρτησή της, που εμφανίζει έναν άλλο Σαράντο από αυτόν που οι περισσότεροι γνωρίζετε.

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΡΟΥΣΣΟΥ

Είναι γεγονός ότι εδώ και 2 μήνες πρώτοι είχαμε αποκαλύψει ότι οδεύει προς «κόψιμο» από τις λίστες της ΝΔ η κ. Ζωή Ρούσσου-Μελά, γιατί αυτές τις πληροφορίες είχαμε από την Πειραιώς.

Το κόψιμό της κλείδωσε την προηγούμενη εβδομάδα και επίσημα όταν κλήθηκαν άλλες υποψήφιες (3 τον αριθμό) να συμπληρώσουν τα απαραίτητα έγγραφα υποψηφιότητας και ενώ η κ. Ρούσσου αυτοβούλως είχε ξεκινήσει προεκλογική καμπάνια ως υποψηφια Βουλευτίνα της ΝΔ στην Α Πειραιά & Νήσων.

Προφανώς ή κάποιος-κάποιοι την είχαν παραμυθιάσει για τα καλά ή εκείνη αγνοούσε επιμόνως και σκοπίμως την πραγματικότητα για δικούς της λόγους.

Η έκβαση της υποψηφιότητας της κ. Ρούσσου δικαίωσε τα ρεπορτάζ μας - για τα οποία μας απείλησε με μήνυση (υπενθυμίζεται ότι είναι δικηγόρος η κ. Ρούσσου που εργαζόταν για χρονια στο Κτηματολόγιο) - όμως ούτε «πανηγυρίσαμε» ούτε υπερτονίσαμε την επιβεβαίωση αυτή, σεβόμενοι την δύσκολη ψυχολογική κατάσταση στην οποία ενδεχομένως βρίσκεται.

ΤΑ SMS ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Επειδή όμως όπως φαίνεται η κ. Ρούσσου - αν και νομικός - δεν είναι σε θέση ούτε να τηρήσει τη νομιμότητα (προσωπικά δεδομένα) ούτε τη δεοντολογία (να δημοσιεύσει τουλάχιστον ολόκληρο το διάλογο που έχει προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες), αρκούμαι να σας αναφέρω τα εξής και τα υπόλοιπα θα κληθεί να τα εξηγήσει στις αρμόδιες αρχές.

Με δυο λέξεις λοιπόν σας λέω, και τα μηνύματα θα είναι στη διάθεση των αρμοδίων αρχών σύντομα, ότι σε όλους τους διαλόγους τους οποίου η κ. Ρούσσου ξεκινούσε πάντα, ανεξαρτητως του ύφους που τη διακατέχει, της απαντούσα ότι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί της, ότι είναι άλλο η δουλειά και άλλο η προσωπική σχέση, ότι εύχομαι να συμβεί το καλύτερο για εκείνη.

Και μόνο όταν με απείλησε με παραπομπή στη δικαιοσύνη αν δεν «διόρθωνα» το δήθεν ψευδές ρεπορτάζ όπως ζήτησε, της απάντησα  ότι δίνει άλλη διάσταση πλέον στο ζήτημα, ότι θα δημοσιοποιήσω το μήνυμά της (κάτι που δεν έκανα) και όλα τα αλλά που αναφέρει (αναφερόμενος στα προηγούμενα μηνύματα που «την πήγαινα με το καλό» για τους λόγους που όλοι αντιλαμβανόμαστε).

«ΔΕ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΡΟΥΣΣΟΥ»

Μάλιστα, έχω δεκάδες μάρτυρες, στελέχη της ΝΔ που με κάλεσαν τηλεφωνικά να με ρωτήσουν τι έχει συμβεί και σε όλους έλεγα το ίδιο πράγμα, ότι «η Ζωή έχει αγωνιστεί μόνη της κάτι που εκτιμώ, αλλά το ρεπορτάζ λέει ότι δε θα είναι υποψήφια».

Και θα τους καλέσω όλες και όλους ως μάρτυρες να το επιβεβαιώσουν!

Ο μόνος λόγος που καταφεύγω στη δικαιοσύνη δεν έχει να κάνει ούτε με την προσωπική μου δικαιώση ούτε με κάτι άλλο, αλλά με την αμετροέπεια που διακατέχει την ώριμη ηλικιακά πλέον Ζωή Ρούσσου, η οποία θεωρεί ότι όλοι θα της φερόμαστε ως το μικρό κορίτσι που έχει το «ακαταλόγιστο» και θα μπορεί ελεύθερα να δημιουργεί εντυπώσεις και να συκοφαντεί χωρίς αντίτιμο.

Αυτό πρέπει να το αντιληφθεί πρωτίστως για το δικό της καλό!

Διαβάστε επίσης:

Η Ζωή Ρούσσου στέλνει απειλητικά μηνύματα στο Piraeus Press

ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ: Κόπηκε η Ρούσσου – Υποψήφιος ο Μανωλάκος