Η Ζωή Ρούσσου στέλνει απειλητικά μηνύματα στο Piraeus Press

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Εκτός ελέγχου η μέχρι πρότινος τουλάχιστον υποψήφια Βουλευτίνα της ΝΔ στην Α Πειραιά & Νήσων Ζωή Ρούσσου

- Απειλεί με παραπομπή στη δικαιοσύνη με στόχο τον εκφοβισμό και τη φίμωση του Piraeus Press

- Καλεί στο τηλέφωνο πανικόβλητη όλους τους υποψήφιους της ΝΔ από χθες 

- Η ακύρωση των ραντεβού και το ταξίδι στην... Καλαμάτα;

Στην κυριολεξία εκτός ελέγχου βρίσκεται η Ζωή Ρούσσου, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες του Piraeus Press κόπηκε από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Το ρεπορτάζ αυτό του Piraeus Press στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει μια συστηματική αποστολή μηνυμάτων προς τον Εκδότη Σαράντο Ευσταθόπουλο, φτάνοντας στο σημείο να τον απειλήσει ότι αν δεν «διορθώσει» το ρεπορτάζ, θα τον πάει στη Δικαιοσύνη, με κατηγορίες που η ίδια ανακάλυψε βέβαια, ως έγκριτη νομικός!

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητα της κ. Ρούσσου από τη ΝΔ, ενώ εκείνη εδώ και μέρες έχει αναπαράγει διαδικτυακά κάρτες και προεκλογικό υλικό, που αυτοπροβάλλεται ως υποψήφια! 

Με τέτοια στελέχη και τέτοιες συμπεριφορές άραγε θα υπερασπιστεί η Νέα Δημοκρατία την Ελευθεροτυπία των ΜΜΕ;

Αυτό είναι το επίμαχο ρεπορτάζ:

ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ: Κόπηκε η Ρούσσου – Υποψήφιος ο Μανωλάκος

Εμείς συστήνουμε στην κ. Ρούσσου ψυχραιμία.

Είναι μια ώριμη γυναίκα, που η ετυμηγορία του Πειραϊκού λαού δεν την οδήγησε ποτέ στα βουλευτικά έδρανα. Οπότε ίσως θα ήταν καλύτερα να αφιερωθεί στην νομική επιστήμη την οποία υπηρετεί από το να απειλεί θεούς και δαίμονες... λόγω ενός συνηθισμένου ρεπορτάζ και μάλιστα από το μεγαλύτερο ΜΜΕ του Πειραιά.

Επίσης, η ΝΔ θα πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά «φαινόμενα» τύπου Ζωής Ρούσσου...

Και επειδή καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, αναμένουμε τη μηνυτήρια αναφορά της κ. Ρούσσου, αλλιώς σε άλλη περίπτωση θα αναλάβουμε πρωτοβουλία εμείς για τα απειλητικά της μηνύματα και την ανεπιτυχή απόπειρας φίμωσης του Piraeus Press.

ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ Α ΠΕΙΡΑΙΑ

Μόνο τυχαία δεν ήταν τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα που η ίδια έκανε χθες σε υποψήφιους Βουλευτές της ΝΔ στην Α Πειραιά, τους οποίους καθιστούσε «υπεύθυνους» όπως η ίδια ισχυριζόταν για το «κόψιμό» της.

Διόλου τυχαίο δεν ήταν και το γεγονός ότι ακύρωσε προγραμματισμένα απογευματινά ραντεβού όπως μαθαίνουμε, προφασιζόμενη ότι βρίσκεται σε... εξωτερικές δουλειές!

ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ;;;

Και βέβαια, επειδή εκτίθεται η ίδια από μόνη της διαρκώς, να μας απαντήσει αν τελικά πήγε ή όχι στην Καλαμάτα εκτακτως χθες... και αν ναι γιατί;

Και γιατί ενώ ήταν στην Καλαμάτα (όπως καταμαρτυρεί το Facebook της) εκείνη δήλωνε ότι βρισκόταν στο Νέο Φάληρο του Πειραιά;

Μήπως έδινε μάχη από εκεί για την επανένταξή της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ; Μήπως, ερωτούμε...

*Εννοείται ότι επιφυλασσόμεθα παντός νόμιμου δικαιώματός μας.