Μάχη Κονδράρου – Αθανασόπουλου για τα Μανιάτικα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μάχη σώμα με σώμα έχει εξελίσσεται ο προεκλογικός αγώνας για την Ε’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά!

Με την επικράτηση του Γιάννη Μώραλη να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη, τα βλέμματα των Πειραιωτών στρέφονται τόσο στους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, όσο και στους πιο ισχυρούς Κοινοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι και διεκδικούν την Προεδρία!

Αφού σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, ο πρώτος σε σταυρούς Κοινοτικός Σύμβουλος εκλέγεται αυτοδικαίως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας!

Η μάχη για τα Μανιάτικα

Μια από τις πιο αμφίρροπες εκλογικές μονομαχίες αυτών των Δημοτικών Εκλογών στον Πειραιά, είναι αυτή μεταξύ Κονδράρου και Αθανασόπουλου για την πρώτη θέση στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά (Μανιάτικα, Αγια Σοφιά, Λεύκα, Ταμπούρια).

Ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος, Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πειραιά και υπάλληλος της Hellenic Train, είναι εν ενεργεία Κοινοτικός Σύμβουλος στην 5η Κοινότητα του Πειραιά.

Μάλιστα, διετέλεσε και Πρόεδρος για μια μέρες όταν σε μια δύσκολη εσωπαραταξιακή χρονική περίοδο, «έκλεψε» την Προεδρία στην ψήφο από τον απερχόμενο Πρόεδρο Λεωνίδα Μελά!

Όμως ακριβώς την επόμενη μέρα παραιτήθηκε, ενώ μεσολάβησαν αρκετές ζυμώσεις και διαβουλεύσεις σε υψηλό επίπεδο!

Ο Διαμαντής Κονδράρος, Πειραιωτομανιάτης Επιχειρηματίας, κατέρχεται ως υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην 5η Κοινότητα του Πειραιά για πρώτη φορά!

Έχει γεννηθεί, μεγαλώσει και εξακολουθεί να ζει στα Μανιάτικα, ενώ φαίνεται πώς έχει κάνει τη μεγάλη έκπληξη, καθώς στηριζόμενος στα δικά του πόδια και μόνο, έχει φτάσει να διεκδικεί την πρώτη θέση - και άρα την Προεδρία της 5ης Κοινότητας - με αξιώσεις!

Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο ντέρμπι μεταξύ των 5 Δημοτικών Κοινοτήτων του Πειραιά και για αυτό παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξή του, καθώς μπαίνοντας στην τελική ευθεία και όπως όλα δείχνουν, η Προεδρία θα κριθεί στο νήμα!