Πειραιάς: Μήνυμα νίκης στην εκδήλωση του Δημήτρη Αράπη! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του Αντιδημάρχου Πειραιά Δημήτρη Αράπη στις 2/10 στο Μικρολίμανο.
Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε δείχνοντας τη στήριξη στο πρόσωπο του κ. Αράπη καθώς και στην παράταξη του Πειραιά Νικητή και του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη.

Ο κ. Αράπης στην ομιλία του έκανε ένα μικρό απολογισμό του έργου που έχουν επιτελέσει οι Διευθύνσεις των οποίων ήταν πολιτικός προϊστάμενος την τελευταία 4ετία, τονίζοντας τις μεγάλες παρεμβάσεις στα σχολεία , τον προσεισμικό έλεγχο των σχολικών κτιρίων , την απαλλοτρίωση των πρώην οικοπέδων της ΧΡΩΠΕΙ μέσω του πράσινου ταμείου καθώς και την ψηφιοποίηση του αρχείου των οικοδομικών αδειών του Δήμου Πειραιά.
Ζήτησε εκ νέου τη στήριξη του κόσμου ώστε να συμμετέχει ενεργά και τη νέα πενταετία στο πλάνο που έχει χαράξει η Δημοτική Αρχή.
Να τονίσουμε ότι ο κ.Αράπης την τελευταία 4ετία έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Δόμησης και Αρχιτεκτονικού και επί των ημερών του έχουν γίνει αρκετές παρεμβάσεις που έχουν αλλάξει την εικόνα του Πειραιά και άφησαν επίσης παρακαταθήκη  για το μέλλον.
Στην εκδήλωση του κ. Αράπη παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστας Κατσαφάδος , ο βουλευτής της ΝΔ Α' Πειραιώς και Νήσων κ. Νίκος Βλαχάκος , η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Σταυρούλα Αντωνάκου , ο Δήμαρχος Πειραιά  κ.Γιάννης Μώραλης , οι αντιδήμαρχοι κ. Ανδριάνα Ζαρακέλη, Κυριακή Μπουρδάκου, Αντώνης Μοραντζής καθώς και Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Στο χαιρετισμό του  ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστας Κατσαφάδος μίλησε με θερμά λόγια για το έργο που έχει επιτελέσει ο κ. Αράπης τα τελευταία 4 χρόνια ως Αντιδήμαρχος και τόνισε πως το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να απαρτίζεται από τέτοιους ανθρώπους.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε στο χαιρετισμό του και ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης ο οποίος επαίνεσε τον κ. Αράπη για το έργο που έχει επιτελέσει ως Αντιδήμαρχος. Επίσης μίλησε για το ακέραιο του χαρακτήρα του και τη μέχρι τώρα παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο και ζήτησε από τον κόσμο να ανανεώσει την εμπιστοσύνη στον Πειραιά Νικητή ώστε να προχωρήσουν όλα τα έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί.