Δήμος Πειραιά: Παραίτηση βόμβα Αθανασόπουλου σε λιγότερο από 24 ώρες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeus Press αποκάλυψε την εκλογή «έκπληξη» του νεαρού Κοινοτικού Συμβούλου Πειραιά Παναγιώτη Αθανασόπουλου, ο οποίος κατάφερε να «σπάσει» τη γραμμή και να κερδίσει με ψήφους 6-5 τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο της 5η Δημοτικής Κοινότητας Λεωνίδα Μελά.

Παραιτήθηκε μέσα σε 24 ώρες

Πληροφορίες από πηγές της Πλατείας Κοραή αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος έχει ήδη παραδώσει την παραίτησή του στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Σημειώνεται ότι αυτό συνέβη σε λιγότερο από ένα 24ωρο από την ώρα που μαθεύτηκε η εκλογική ανατροπή στην κάλπη της 5ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά.

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι ασκήθηκαν ισχυρές πιέσεις στον νεαρό Κοινοτικό Σύμβουλο, από υψηλόβαθμους παράγοντες του Πειραιά, οι οποίες και τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Ο ίδιος έχει επιλέξει να μη μιλήσει προς το παρόν για το παρασκήνιο της εκλογής αλλά και της άμεσης παραίτησής του, η οποία αναπόφευκτα συνδέεται και με τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 21ης του Μάη, καθώς εκείνος είναι οργανωμένο στέλεχος της ΝΔ ενώ ο «αντίπαλός του» για την Προεδρία Λεωνίδας Μελάς οργανωμένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Οι ίδιες αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι η παραίτηση Αθανασόπουλου στέλνει πολλαπλά μηνύματα σε όσους επιδιώκουν να δημιουργήσουν ρωγμές στο οικοδόμημα της Δημοτικής Αρχής.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν νεότερες εξελίξεις και… αποκαλύψεις!

Διαβάστε επίσης:

Νέος Πρόεδρος στην 5η Δημοτική Κοινότητα Πειραιά από την παράταξη Βλαχάκου!