Απίστευτο: Ο Δημήτρης Λιντζέρης έφερε τα ΚΑΠΗ με πούλμαν για να γεμίσει το Κηποθέατρο της Νίκαιας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνεχίζει να επιδίδεται σε παλαιοκομματικές μεθόδους δεκαετίας 80-90 ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη και πρώην Βουλευτής Β Πειραιά του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης.

Αφού γέμισε με παράνομες αφίσες τη Νίκαια και το Ρέντη, ο Δημήτρης Λιντζέρης στην αγωνιώδη του προσπάθεια να αποδείξει ότι υπάρχει «ρεύμα» υπέρ της υποψηφιότητάς του, κινητοποίησε τα ΚΑΠΗ, προκειμένου να γεμίσει το Κηποθέατρο στην παρουσίαση του συνδυασμού του.

Μάλιστα, τα βλέμματα των περίοικων τράβηξαν τα πούλμαν που έφταναν το ένα μετά το άλλο και κατέβαζαν ηλικιωμένους και ηλικιωμένες, οι οποίοι κατευθύνονταν προς το Κηποθέατρο την ώρα της παρουσίασης του συνδυασμού του Δημήτρη Λιντζέρη.

Η αλήθεια είναι ότι όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Δημήτρης Λιντζέρης βρίσκεται αρκετά πίσω από το συνδυασμό του γιατρού Κώστα Μαραγκάκη, γεγονός που δικαιολογεί και τη στρατηγική που ακολουθεί, με στόχο να εμφανιστεί ως η «ισχυρή» υποψηφιότητα για το Δήμο Νίκαιας - Ρέντη!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σε λίγες μέρες το Piraeus Press θα έχει στα χέρια του Δημοσκόπηση μεγάλης δημοσκοπικής εταιρίας για το Δήμο Νίκαιας - Ρέντη.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακός εμφύλιος στη Νίκαια – Αντώνης Λιντζέρης: «Μην ψηφίσετε τον αδερφό μου για Δήμαρχο»!

Δημοτικές Εκλογές 2023: Δημοσκοπήσεις για Πειραιά, Νίκαια & Κερατσίνι!