Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά – Εκλογές 2023: «Κλείδωσε η συνεργασία Τζενάρας & Σταύρακα!» (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Στην Παναγία τη Φανερωμένη στη Σαλαμίνα - βοήθειά μας - μπήκε η σφραγίδα της προεκλογικής συνεργασίας της Τζενάρας Μπαρμπαγιάννη και του Σταύρακα Βοϊδονικόλα» ανέφερε στο Piraeus Press αξιόπιστη πηγή που γνωρίζει όσο λίγοι τα της ΝΔ στη Β Πειραιά!

Η πληροφορία είχε φτάσει στο PP εδώ και αρκετό καιρό και είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς όπως όλοι γνωρίζουν στον Πειραιά, στις Εκλογές του 2019, είχε πάρει «χέρι χέρι» η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου τον Σταύρο Βοϊδονικόλα προκειμένου να τον εκλέξει και μάλιστα τόσο ψηλά!

Είναι κοινό μυστικό τα «κλάματα» σε Δημάρχους και άλλους ισχυρούς παράγοντες προκειμένου να περάσει στη «γραμμή» της ισχυρής Σταυρούλας Αντωνάκου, η οποία προς τιμή της έκανε ότι υποσχέθηκε, ασχέτως αν ο χρόνος απέδειξε ότι επρόκειτο για μια λανθασμένη επιλογή!

Δεδομένου ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει φτιάξει το πιο ισχυρό ψηφοδέλτιο όλων των εποχών για τις Περιφερειακές Εκλογές στον Πειραιά, ο ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων έχει κορυφωθεί, ενώ οι «συνεργασίες» που συζητούνται παρασκηνιακά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα… πλην αυτής μεταξύ Μπαρμπαγιάννη και Βοϊδονικόλα.

Πρόεδρος Τ.Ο. της ΝΔ στη Β Πειραιά ανέφερε στο PP ότι «ο Σταύρος Βοϊδονικόλας θαμπώθηκε με τους σταυρούς που πήρε η Τζένη Μπαρμπαγιάννη στις Εθνικές Εκλογές ως υποψήφια Βουλευτίνα με τη ΝΔ στη Β Πειραιά, για αυτό και την προσέγγισε για συνεργασία»!

Από την άλλη η Τζένη Μπαρμπαγιάννη επιζητά ένα στήριγμα στην Α Πειραιά, το οποίο θεώρησε ότι το βρήκε στον Σταύρο Βοϊδονικόλα!!

Πάντως μαθαίνουμε ότι ο Σταύρος Βοϊδονικόλας αποτελεί «μαύρο πανί» για την ευρύτερη περιοχή της πλατείας Κοραή και πέραν μεμονωμένων αυτοδιοικητικών του Πειραιά δεν έχει τη στήριξη κανενός Βουλευτή, ούτε της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» της οποίας διετέλεσε πρόεδρος και «έφυγε νύχτα»!

Εν τω μεταξύ, ισχυρό πλήγμα έχει δεχτεί ο Σταύρος Βοϊδονικόλας και στον κλάδο των Λιμενικών, καθώς απέναντί του έχει πλέον έναν ισχυρό ανώτατο αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος εν αποστρατεία, τον Λεωνίδα Μανωλάκο, αδερφό του πρώην Στρατηγού και Βουλευτή Νίκου.

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν φαίνεται πως η Τζένη Μπαρμπαγιάννη έκανε την τύχη της με τη νέα προεκλογική συνεργασία της!

Όπως και να έχει, οι κάλπες της 8ης Οκτωβρίου θα κρίνουν τελικά τις εκτιμήσεις όλων… εκ του αποτελέσματος!

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 – Περιφέρεια Αττικής: Η νίκη Χαρδαλιά έρχεται από τον Πειραιά… με πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο!

Αποκλειστικό – Εκλογές Περιφέρειας Αττικής: Υποψήφιος στον Πειραιά ο Μανωλάκος με Νίκο Χαρδαλιά!