Περιφέρεια Αττικής – Εκλογές 2023: Ξεκίνησαν οι «κωλοτούμπες» στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Αν αποσυρθεί ο Πατούλης θα δούμε ποιο  θα στηρίξουμε»

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ για στήριξη του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής, έχουν προκληθεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κομματικό μηχανισμό αλλά και μεταξύ των εν ενεργεία και των εν δυνάμει υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.

Αναβρασμός επικρατεί και στον Πειραιά εδώ και δυο 24ωρα, καθώς κομματικά στελέχη, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, έσπευσαν να προκαταλάβουν τις αποφάσεις του Προέδρου της ΝΔ, με πομπώδεις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PP - όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό ρεπορτάζ - αυτοί είναι οι πρώτοι που έχουν ξεκινήσει τις «πιρουέτες» προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στο ψηφοδέλτιο Χαρδαλιά!

Μάλιστα, η αγωνία τους κορυφώνεται καθώς φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι φήμες ότι ο Γιώργος Πατούλης αποχωρεί από την εκλογική κούρσα για την Περιφέρεια Αττικής, ενώ αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να προβεί και σε σχετική ανακοίνωση.

Κάποια από αυτά τα στελέχη μάλιστα το παίζουν και δύσκολοι, καθώς λένε σε συνομιλητές τους ότι εάν και εφόσον αποσυρθεί ο Γιώργος Πατούλης, τότε θα αποφασίσουν εάν και ποιον θα στηρίξουν!

Βέβαια όλα αυτά έχουν γίνει γνωστά στην Πειραιώς και ο καθένας θα λάβει αυτό που του αξίζει!

Πάντως η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη για συγκεκριμένα στελέχη που έσπευσαν δηλώσουν δημόσια στήριξη στον Γιώργο Πατούλη, εν μέσω κομματικών διεργασιών, ενώ ανώτατο κομματικό στέλεχος της Πειραιώς ανέφερε στο PP ότι «όταν μπαίνει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας δε χωρούν παλικαρισμοί, για αυτό καλά θα κάνει ο καθένας να αντιλαμβάνεται ποσό μπόι έχει ο ίσκιος του»!

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Βολιδοσκόπηση πρωτοκλασάτων στελεχών του Πειραιά για την Περιφέρεια Αττικής!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της ΝΔ