Αποκλειστικό: Βολιδοσκόπηση πρωτοκλασάτων στελεχών του Πειραιά για την Περιφέρεια Αττικής!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η «μητέρα των μαχών» στον Πειραιά με αφορμή τις Εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής 

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή του Piraeus Press και με δεδομένα τα ελάχιστα φαινόμενα «αποστασίας» από την κομματική γραμμή, έως ότου ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με την Περιφέρεια Αττικής (τη Δευτέρα πιθανότατα), διενεργούνται διερευνητικές επαφές με πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ του Πειραιά, προκειμένου να βολιδοσκοπηθούν οι διαθέσεις τους, σε ενδεχόμενη νέα υποψηφιότητα Περιφερειάρχη Αττικής!

Υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος της ΝΔ ανέφερε στο PP ότι «η δυσαρέσκεια του Προέδρου είναι δεδομένη, όλα είναι ανοιχτά για την Περιφέρεια Αττικής».

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι: «Στην περίπτωση που ανακοινωθεί νέος υποψήφιος Περιφερειάρχης, τα στελέχη του Πειραιά που θα τον πλαισιώσουν θα είναι όλα… από το πάνω ράφι»!

Σε ρεπορτάζ μας προκειμένου να ερμηνευτούν οι ανωτέρω δηλώσεις, φαίνεται ότι πρωτοκλασάτα στελέχη του ευρύτερου Πειραιά, βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα προκειμένου να στηρίξουν μια νέα κομματική επιλογή για την Περιφέρεια Αττικής.

Στελέχη που σήμερα κατέχουν θέσεις ευθύνης, όπως Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Διοικητές και πρώην Διοικητές Νοσοκομείων, εν ενεργεία Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Κομματικών Οργανώσεων Α & Β Πειραιά, ακόμα και πρώην Βουλευτές!

Στόχος της Πειραιώς θα είναι να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση!

Μάλιστα, στο ενδεχόμενο η νέα υποψηφιότητα να ακούει στο όνομα Γιώργος Παπανικολάου ή του Νίκου Χαρδαλιά, διαφαίνεται ισχυρό κομματικό ρεύμα στον Πειραιά τόσο από τη γενιά τους στη νεολαία του κόμματος, όσο και από μεγαλύτερους σε ηλικίας κομματικούς παράγοντες της Α και Β Πειραιά!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες για το μέλλον της Περιφέρειας Αττικής και οι αποφάσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, θα καθορίσουν σημαντικά τις πολιτικές εξελίξεις τόσο στον Πειραιά, όσο και σε ολόκληρη την Αττική!