ΝΔ Β Πειραιά: «Κόντρα» στην κομματική γραμμή ο Βασίλης Αδαμόπουλος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Βασίλης Αδαμόπουλος είναι σύζυγος της πρώτης επιλαχούσας Βουλευτού της ΝΔ στη Β Πειραιά και εκλεγμένης περιφερειακής Συμβούλου Αττικής με τον Γιώργο Πατούλη Τζένης Μπαρμπαγιάννη

Ενώ το πολιτικό κλίμα είναι βαρύ τα τελευταία 24ωρα και η δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου για το ζεϊμπέκικο Πατούλη έχει χτυπήσει κόκκινο, με διαρροές ότι η Πειραιώς βρίσκεται σε αναζήτηση νέου υποψηφίου για την Περιφέρεια Αττικής, πολύ λίγα κομματικά στελέχη της ΝΔ επιλέγουν να σπάσουν την «κομματική γραμμή» της αναμονής των οριστικών αποφάσεων και σπεύδουν με δημόσιες τοποθετήσεις να προδιαγράψουν το τελικό αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών του Οκτωβρίου!

Ένας από αυτούς είναι και το κομματικό στέλεχος της Β Πειραιά Βασίλης Αδαμόπουλος, ο οποίος με ανάρτησή του σήμερα, τονίζει με απόλυτη βεβαιότητα ότι ο Γιώργος Πατούλης θα εκλεγεί ξανά Περιφερειάρχης Αττικής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Γιατί έκανε αυτή την ανάρτηση;

Δεν είναι γνωστοί ποιοι λόγοι οδήγησαν τον σύζυγο της Τζένη Μπαρμπαγιάννη να σπεύσει στη δημοσίευση μιας τέτοιας δήλωσης, την ώρα που οι διαβουλεύσεις στη ΝΔ βρίσκονται σε πληροί εξέλιξη…

Το μόνο βέβαιο είναι ότι τέτοιες αναρτήσεις κάνουν μόνο κακό τόσο στον ίδιο τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, όσο και στη σύζυγο του κ. Αδαμόπουλου, Τζένη Μπαρμπαγιάννη, η οποία μάλιστα αναδείχτηκε πρώτη επιλαχούσα στις πρόσφατες Βουλευτικές Εκλογές στη Β Πειραιά, με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, επειδή η κυβερνητική παράταξη εξέλεξε για πρώτη φορά στην ιστορία της 4 Βουλευτές με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Ποια είναι η στάση των κομματικών οργανώσεων της Β Πειραιά;

Πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ από τη Β εκλογική Περιφέρεια Πειραιά, έσπευσαν να αποδοκιμάσουν τις δηλώσεις του κ. Αδαμόπουλου στο PP, ενώ διαχώρισαν ξεκάθαρα τη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας ότι ο κομματικός μηχανισμός αναμένει τις οριστικές αποφάσεις της Πειραιώς!

Πάντως, οι πληροφορίες του PP αναφέρουν ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν περνούν απαρατήρητες ούτε από την Πειραιώς ούτε από το Μαξίμου!

Υγ:Τελικά όποτε μας συμφέρει είμαστε ΝΔ και όποτε δε μας συμφέρει σπάμε την κομματική γραμμή;