Πατούλης – Πειραιάς: Αυτοί δεν έχουν κάνει δημόσια δήλωση στήριξης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φουντώνει το παρασκήνιο μετά τις ασφαλείς πληροφορίες ότι κλείδωσε η υποψηφιότητα Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής με χρίσμα της ΝΔ.

Οι ζυμώσεις μεταξύ κομματικών και αυτοδιοικητικών στελεχών έχουν ξεκινήσει και τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά!

Τα πρώτα σενάρια μάλιστα για εκείνους που ενδέχεται να αποχωρήσουν από την παράταξη Πατούλη, έχουν αρχίσει ήδη να διακινούνται.

Κάποια από τα στελέχη του Γιώργου Πατούλη έσπευσαν να δηλώσουν άμεσα τη στήριξή τους μέσω των κοινωνικών δικτύων, ενώ κάποια άλλα ακόμα δεν έχουν πάρει δημόσια θέση!

Εν τω μεταξύ, όπως αποκάλυψε το PP, έχουν ήδη ξεκινήσει οι τηλεφωνικές επικοινωνίες της Πειραιώς με πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ Α και Β Πειραιά! 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Γιώργος Πατούλης έχει συγκαλέσει εκ νέου έκτακτη συνάντηση με τα στελέχη της παράταξης Νέα Αρχή, προκειμένου να «κλειδώσει» τη στήριξη των εκλεγμένων και των πρωτοκλασάτων υποψηφίων του.

Ποιοι δεν έχουν δηλώσει δημόσια στήριξη στον Γιώργο Πατούλη… ακόμα!

Μεταξύ αυτών ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ και ανακοινωμένος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νήσων με τον Γιώργο Πατούλη Σπύρος Σπυρίδων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Σπυρίδων έχει διατελέσει για πολλά χρόνια Δήμαρχος Πόρου και διορισμένος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Δυο εν ενεργεία Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πειραιά του Γιώργου Πατούλη, με θέσεις και οι δυο, ο Σταύρος Μελάς και ο Νίκος Παπαγεωργίου, επίσης δεν έχουν προβεί ακόμα σε δημόσια δήλωση στήριξης.

Το Piraeus Press είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ήδη έχουν δεχθεί πιέσεις και ίσως αυτός είναι ο λόγος που ακόμα δεν έχουν λάβει καθαρή θέση προς το παρόν.

Βέβαια, το γεγονός ότι αρκετοί έσπευσαν να βροντοφωνάξουν ότι στηρίζουν εκ νέου τον Γιώργο Πατούλη με πομπώδεις αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια, όπως μας έχει δείξει η ιστορία, δε σημαίνει και πολλά!

Ο χρόνος θα δείξει τις αντοχές και τις επιλογές που θα ακολουθήσουν οι εκλεγμένοι και οι ανακοινωμένοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εκλογική μάχη για την Περιφέρεια Αττικής με τα νέα δεδομένα, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ στο παιχνίδι μπαίνουν για τα καλά και οι Σγουρός και Ιωακειμίδης!

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ Β Πειραιά: «Κόντρα» στην κομματική γραμμή ο Βασίλης Αδαμόπουλος

Αποκλειστικό: Βολιδοσκόπηση πρωτοκλασάτων στελεχών του Πειραιά για την Περιφέρεια Αττικής!