Ο Πέτρος Μαντούβαλος επέστρεψε και τα σενάρια στον Πειραιά… «οργιάζουν»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν πάνε πολλές μέρες από την ημέρα της οριστικής αθώωσης του Πέτρου Μαντούβαλου για τη γνωστή υπόθεση του παραδικαστικού, την οποία μετέδωσε πρώτο το Piraeus Press πανελλαδικά.

Έκτοτε ακολούθησε το αινιγματικό «Ξανασυναντιόμαστε λοιπόν» από τον ίδιο, με μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, σχετικά με την αθώωση και τον πολυετή «γολγοθά» που πέρασε!

Τηλεοπτικές εμφανίσεις, βόλτες και συναντήσεις εντός και εκτός Πειραιά, αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια, πηγαδάκια και… πολλά σενάρια σχετικά με την ολική επαναφορά του Πέτρου Μαντούβαλου στην ενεργό δράση!

Και όταν λέμε ενεργό δράση δεν εννοούμε την επαγγελματική του δραστηριότητα την οποία δεν έπαψε ουσιαστικά να εξασκεί ποτέ, αλλά για την πολιτική!

3 σενάρια κυκλοφορούν στον Πειραιά για τον Πέτρο Μαντούβαλο

Θεωρείται δεδομένο ότι κάθε δραστήριος και επιτυχημένος άνθρωπος έχει φίλους και «εχθρούς».

Ως εκ τούτου, άλλα σενάρια ενδεχομένως εκπορεύονται από φίλους και άλλα από πολιτικούς αντιπάλους του Πέτρου Μαντούβαλου.

Κοινή συνισταμένη όλων όμως είναι ότι ο Πέτρος Μαντούβαλος είναι εδώ και απασχολεί ξανά την επικαιρότητα!

Το Piraeus Press σας μεταφέρει τα 3 σενάρια που κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες μέρες στον Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες και «μαρτυρίες» έμπειρων κομματικών και αυτοδιοικητικών στελεχών της ΝΔ, τα οποία μέσω των σεναρίων, εμμέσως δίνουν τις δικές τους εκτιμήσεις για το άμεσο πολιτικό μέλλον του Πέτρου Μαντούβαλου!

Σενάριο Νο1

Ο Πέτρος Μαντούβαλος θέτει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Πειραιά και μάλιστα έχει σχέση και με το «Κίνημα των 20» ή αλλιώς «Πειραιάς 2030». (Μανιάτης με 4σύλλαβο επώνυμο)

Σίγουρα και για τον Πέτρο Μαντούβαλο, ο Πειραιάς αποτελεί μια από τις μεγάλες αγάπες της ζωής του.

Αλλά σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα και την επικείμενη στήριξη του Γιάννη Μώραλη από τη Νέα Δημοκρατία για τις εκλογές του Οκτωβρίου (που πρώτο αποκάλυψε το PP) ένα τέτοιο σενάριο φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο…

Από την άλλη όμως «…ο Πέτρος Μαντούβαλος είναι γεννημένος για τα δύσκολα» ανέφερε στο PP στενός συνεργάτης τέως Βουλευτή της ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων!

Σενάριο Νο2

Ο Πέτρος Μαντούβαλο κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη, βγαίνει πρώτος και αναλαμβάνει Αναπληρωτής Δημάρχου ή Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκ πρώτης άποψης μπορεί κάποιος να χαρακτήριζε κακοπροαίρετα «υποτιμητικό» ένα τέτοιο σενάριο, δεδομένου ότι ο Πέτρος Μαντούβαλος έχει θητεύσει στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου με σημαντικές πρωτιές, ενώ έχει εκλεγεί στο παρελθόν και πρώτος Βουλευτής στην Α Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά και Νήσων.

Αν όμως εξετάσει κανείς πιο ψύχραιμα και με καθαρά πολιτικά κριτήρια αυτό το σενάριο, θα μπορούσε να πει ότι μια τέτοια επιτυχημένη επαναφορά ενδεχομένως να είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για την επόμενη μέρα στον Πειραιά και μάλιστα αποφεύγοντας αχρείαστες πολιτικές κόντρες και εντάσεις!

Ένα τέτοιο σενάριο επίσης φαντάζει δύσκολο, αν και «ο Πέτρος Μαντούβαλος μας συνηθίζει τις εκπλήξεις» είπε στο PP κομματικό στέλεχος της ΝΔ που δεν πρόσκεινται πολιτικά στον διακεκριμένο Πειραιώτη Ποινικολόγο!

Σενάριο Νο3

Ο Πέτρος Μαντούβαλος κατεβαίνει ως υποψήφιος Δήμαρχος Μάνης στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Αυτό το σενάριο είχε «παίξει» έντονα πει κάποιες εβδομάδες, αλλά επανήλθε στο προσκήνιο μετά την χθεσινή ανάρτηση του Πέτρου Μαντούβαλου από παραλία της ιδιαίτερης πατρίδας του με το άκρως αινιγματικό συνοδευτικό «Λύστε του κάβους»!

Για αρκετούς - φίλους και «εχθρούς» - αυτό το σενάριο φαντάζει πιο πιθανό από όλα για αρκετούς λόγους που δεν είναι της παρούσης να τους αναλύσουμε.

Ενδεικτικά αναφέρονται ορισμένοι από τους λόγους: Η Μάνη είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Πέτρου Μαντούβαλου, πρόκειται για έναν «πρωτοκλασάτο» ρόλο, γνωρίζει καλά τα της Μάνης και της Λακωνίας γενικότερα…

Το μόνο βέβαιο όπως προαναφέρθηκε είναι ότι ο Πέτρος Μαντούβαλος έχει επιστρέψει για τα καλά και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την πρώτη πολιτική επιλογή του μετά την οριστική του αθώωση και το… «ξανασυναντιόμαστε»!

Ο καιρός γαρ εγγύς…

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Μώραλης: «Μαζί αλλάξαμε τον Πειραιά, μαζί συνεχίζουμε»!

Επιβεβαίωση για το «Κίνημα των 20 στον Πειραιά» – Μανιάτης ο επικεφαλής με 4 συλλαβές! (φωτο)

Οριστικά αθώος ο Πέτρος Μαντούβαλος