Πέτρος Μαντούβαλος: «Ξανασυναντιόμαστε λοιπόν…»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα «όλο νόημα», διαδέχτηκε την πανηγυρική αθώωση του Πέτρου Μαντούβαλου, ο οποίος επανέρχεται δικαιωμένος μετά από την πολυετή ταλαιπωρία του ίδιου και της οικογένειάς του.

Ο Πέτρος Μαντούβαλος, όπως αναφέρει και ο ίδιος, κρίθηκε αθώος για δεύτερη φορά και μαζί κέρδισε το δικαίωμα να πάρει ξανά τη ζωή κανονικά και δίχως την παραμικρή δέσμευση στα χέρια του.

Είναι γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του πέρασαν αρκετά «πέτρινα» χρόνια μέχρι τη στιγμή της δικαίωσης.

Χρόνια δύσκολα, για τα οποία μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει και το ελληνικό σύστημα απονομής δικαιοσύνης.

Ένα σύστημα με σημαντικές καθυστερήσεις που συμβάλει καθοριστικά στην εξόντωση προσωπικοτήτων, επαγγελματιών, οικογενειαρχών!

Και με αφορμή την υπόθεση Μαντούβαλου, είναι ευκαιρία για ακόμα μια φορά να θιγεί το μείζον ζήτημα της απονομής δικαιοσύνης στη χώρα μας, γιατί δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας που ταλαιπωρούνται για χρόνια στις αίθουσες των δικαστηρίων, με ότι συνέπεια έχει αυτό στην υγεία, την εργασία, την οικογένεια τους, σε ολόκληρη τη ζωή τους!

Στην εν λόγω περίπτωση ο Πέτρος Μαντούβαλος αναφέρεται ξεκάθαρα σε οργανωμένη και αδίστακτη προσπάθεια κάποιων να τον πλήξουν επαγγελματικά, πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά, οικογενειακά, κάτι που όπως ο ίδιος τονίζει δεν κατάφεραν… αν και «άρπαξαν» πολύτιμο χρόνο από τη ζωή του!

Η ερμηνεία της ατάκας «Ξανασυναντιόμαστε»…

Ο Πέτρος Μαντούβαλος μετά από τις προσωπικές αναφορές στην πολυετή δοκιμασία που πέρασε, προς το τέλος της ανάρτησής του, κάνει μια πολιτική αναφορά και κλείνει με τη χαρακτηριστική φράση «Ξανασυναντιόμαστε λοιπόν»!

Μόνο απαρατήρητη λοιπόν δεν μπορεί να περάσει η αναφορά στο κόμμα του τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη… αλλά και ο επίλογος «όλο νόημα»!

Οι πηγές του PP αναφέρουν ότι στενοί συνεργάτες του έγκριτου Ποινικολόγου θεωρούσαν πως το πολιτικό κεφάλαιο «Πέτρος Μαντούβαλος» δεν έχει κλείσει, αντιθέτως τώρα ξανανοίγει, μετά την πανηγυρική του αθώωση!

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο PP ένας εξ αυτών «Ο Πέτρος Μαντούβαλος είχε βάλει μια άνω τελεία, γιατί κάποιοι τον ανάγκασαν…».

Ο Πέτρος Μαντούβαλος ωστόσο κρατά κλειστά τα χαρτιά του μέχρι σήμερα για την ενδεχόμενη «ολική του επαναφορά» στο πολιτικό προσκήνιο του Πειραιά και της χώρας, κρατώντας στάση αναμονής, ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά την οριστική αθώωση Μαντούβαλου, προσδίδουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις πολιτικές εξελίξεις του ευρύτερου Πειραιά τουλάχιστον…

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Πέτρου Μαντούβαλου:

Διαβάστε επίσης:

Οριστικά αθώος ο Πέτρος Μαντούβαλος