Επιβεβαίωση για το «Κίνημα των 20 στον Πειραιά» – Μανιάτης ο επικεφαλής με 4 συλλαβές! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Πλήρης επιβεβαίωση των ρεπορτάζ του Piraeus Press για το «Κίνημα των 20» για τον Δήμο Πειραιά

- Ζυμώσεις στελεχών και διαρροές για το όνομα του επικεφαλής

- Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά

- Η «απάντηση» του Γιάννη Μώραλη στα σενάρια δημιουργίας νέου συνδυασμού 

- Νέα ονόματα για το Κίνημα των 20 τις επόμενες μέρες

Όταν το Piraeus Press έφερνε στη δημοσιότητα τις παρασκηνιακές συζητήσεις παλαιών αυτοδιοικητικών στελεχών και κομματικών παραγόντων του Πειραιά, ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου, πολλοί έσπευσαν να αμφισβητήσουν τις δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Όσο περνούν οι μέρες όμως φαίνεται ότι τα σχέδια του Κινήματος των 20 αποκαλύπτονται και μάλιστα οι νέες πληροφορίες φέρονται να επιβεβαιώνουν και παλαιότερα ρεπορτάζ του PP σε σχέση με το Δήμο Πειραιά και τις φιλοδοξίες ορισμένων τοπικών παραγόντων.

Οι νεότερες πληροφορίες για τον Επικεφαλής

Όπως σας γράψαμε πριν λίγες μέρες το επονομαζόμενο ως «Κίνημα των 20» του Πειραιά λειτουργεί χωρίς επικεφαλής, ο οποίος και αναζητείται… ή τουλάχιστον δεν είχε αποκαλυφθεί μέχρι τότε!

Τώρα όπως μαθαίνουμε διαρροές τόσο από τους «Κινηματίες» όσο και από πολιτικό γραφείο του Πειραιά, αναφέρουν ως υποψήφιο Δήμαρχο -  και επικεφαλής του κινήματος - Μανιάτη στην καταγωγή του οποίου το όνομα μάλιστα έχει 4 συλλαβές!

Οι κακές γλώσσες βέβαια λένε ότι κάποιοι που εμφανίζονται ως εν δυνάμει υποψήφιοι Δήμαρχοι, ενδεχομένως να το πράττουν ως μέσο άσκησης πίεσης για διεκδίκηση κάποιας άλλης θέσης!

Όπως και να έχει, η συζήτηση είναι υπαρκτή, τα πρόσωπα είναι υπαρκτά και οι ζυμώσεις στο παρασκήνιο συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς!

Σημαίνοντα ρόλο στις διαπραγματεύσεις για την επιλογή επικεφαλής του «Κινήματος» - ως εκπρόσωπος των 20 - φέρεται να έχει παλαιό ηγετικό στέλεχος της ΝΔ στον Πειραιά, ο οποίος αποτελεί και το επίκεντρο των τηλεφωνικών επικοινωνιών!

Η επιβεβαίωση για το Κίνημα των 20!

Η πλήρης επιβεβαίωση για την ύπαρξη και την δράση του Κινήματος ήρθε - εκτός των έγκυρων πληροφοριών - και μέσω γραπτού μηνύματος στο Piraeus Press!

«Απάντηση» από «Πειραιά Νικητή» με νέες δυνατές υποψηφιότητες 

Από την άλλη μεριά, η παράταξη του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, συνεχίζει τις ανακοινώσεις υποψηφίων και μάλιστα με νέα δυνατά ονόματα, όπως αυτά του πρώην Προέδρου της 5ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά Θεόδωρου Σκορδίλη και της δημοφιλούς Κτηνιάτρου Ελένης Ραμαντάνη!

Στέλνοντας έτσι την καλύτερη απάντηση στα σενάρια περί δημιουργίας νέου συνδυασμού από… τα δεξιά!

Εξελίξεις τις επόμενες μέρες…

Πάντως σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του PP, τις επόμενες μέρες αναμένεται νέα διαρροή και νέων υποστηρικτών του Κινήματος των 20! 

Από την άλλη μεριά όμως, ακόμα και να υπάρξει συνεννόηση όλων αυτών των παλαιών παραγόντων του Πειραιά, θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο το εγχείρημα κατάρτισης νέου συνδυασμού για το Δήμο Πειραιά… αν και τίποτα δεν αποκλείεται σε αυτή τη ζωή!

Από την άλλη, καθοριστικής σημασίας θα είναι και η στάση που θα κρατήσει η ΝΔ - η οποία υπενθυμίζεται ότι έχει καταγράψει 48% στις Εθνικές Εκλογές στην Α Πειραιά - αν και η συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών κομματικών στελεχών της έχει ήδη ανακοινώσει με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη!

Βέβαια, μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος με το Κίνημα των 20, υπήρξαν και 2-3 που όπως μαθαίνουμε σήκωσαν το τηλέφωνο και συνομίλησαν με παλαιά στελέχη που φέρονται να ανήκουν στην ηγετική - ιδρυτική ομάδα των 20!

 Διαβάστε επίσης:

Δημοτικές Εκλογές Πειραιά 2023: Έρχεται το «Κίνημα των 20»! (ονόματα)