Ελένη Ραμαντάνη: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά η γοητευτική κτηνίατρος! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ελένη Ραμαντάνη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμού του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής»

Ο συνδυασμός Πειραιάς Νικητής ανακοίνωσε ακόμα μια δυνατή υποψηφιότητα, αυτή της νεαρής, επιτυχημένης και γοητευτικής κτηνιάτρου Ελένης Ραμαντάνη, η οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά.

Η Ελένη Ραμαντάνη είναι κτηνίατρος, όπως και οι διακεκριμένοι κτηνιάτρου γονείς της, ζει στον Πειραιά και διατηρεί επίσης κλινική μικρών ζώων στον Πειραιά.

Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά και θεωρείται μια από της νέες υποψηφιότητες που διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού Πειραιάς Νικητής και Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Καλωσορίζω στον Πειραιά Νικητή τη Ελένη Ραμαντάνη, η οποία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Είναι κτηνίατρος, μια νέα επιστήμονας, με πολλή αγάπη για τα ζώα, η οποία επιθυμεί να συνεισφέρει στην πόλη μας στον τομέα της προστασίας των ζώων. Είναι σημαντικό να έρχονται μαζί μας άνθρωποι με όρεξη για προσφορά, οι οποίοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι στην προσπάθεια μας για έναν καλύτερο Πειραιά σε όλα τα επίπεδα. Της εύχομαι καλή επιτυχία!

Η Ελένη Ραμαντάνη δήλωσε:

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά στον Πειραιά, καθώς θέλω να βοηθήσω στο κομμάτι στο οποίο εξειδικεύομαι. Θέλω να βοηθήσω τα ζώα της πόλη μου, ιδίως τα αδέσποτα, αλλά και τα δεσποζόμενα να έχουν την κατάλληλη φροντίδα. Εμπιστεύομαι τον Δήμαρχο κ. Μώραλη και πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα θα μπορέσουμε να φτάσουμε τον Πειραιά στο καλύτερο σημείο που μπορεί να φτάσει για την προστασία των αδέσποτων ζώων, όσον αφορά τα πάρκα σκύλων, τις υποδομές, τη σίτιση και τις στειρώσεις».

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικές Εκλογές 2023: «Σαρώνει» τα πάντα ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά!