Πρωτοφανές: Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά διαψεύδει ειδήσεις που δεν τον αφορούν!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κάποιοι νομίζουν ότι η Γη - εν προκειμένω ο Πειραιάς - περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό τους… Ας χαλαρώσουν λίγο γιατί γελάει ο κόσμος με τις αντιδράσεις τους!

Μέχρι σήμερα νομίζαμε ότι τα είχαμε ζήσει όλα… αλλά να διαψεύδονται ειδήσεις και να γράφονται διαψεύσεις (υπό μορφή εξωδίκου!) από πρόσωπα, για δημοσιεύματα που δεν τα αφορούν, πρώτη φορά συμβαίνει!

Προφανώς κάποιοι θέλουν με κάθε τρόπο και για κάποιους δικούς τους λόγους να επανέλθουν στο προσκήνιο της επικαιρότητας… και επειδή δεν υπάρχει ουσιαστική αφορμή για να το πράξουν, πρέπει να εφεύρουν κάποια!

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως είναι, πως αυτοί που «καταγγέλουν» ότι δημοσιεύματα του PP θιγούν την τιμή και την αξιοπρέπειά τους ή τους προκαλούν ζημία (άκουσον άκουσον λες και ασχολείται κανείς μαζί τους), είναι οι ίδιοι που μέχρι χθες έκαναν τηλεφωνήματα και συζητούσαν για τα δημοτικά του Πειραιά και μάλιστα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Ακόμα και όνομα υποψηφίου Δημάρχου έδιναν στις συνομιλίες τους!!!

Είναι οι ίδιοι ακριβώς που σήμερα - 10 μέρες  μετά το δημοσίευμα για το Κίνημα των 20 - αποφάσισαν για τους δικούς τους λόγους, να προβούν σε διαψεύσεις δημοσιευμάτων που εξαρχής δεν τους αφορούσαν!

Φοβερό τρικ για να επανέλθει κάποιος στην επικαιρότητα και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου!

Αλλά το PP δε θα τους κάνει τη χάρη να τους χαρίσει ούτε ένα λεπτό δημοσιότητας, διότι ο τρόπος που επέλεξαν να κινηθούν ήταν αν μη τι άλλο υποκριτικός και ανέντιμος!

Αν μας το ζητούσαν ευγενικά σαφώς και θα τους διαφημίζαμε!

Αυτά προς το παρόν… Αν χρειαστεί θα υπάρξουν και οι σχετικές αποδείξεις για τα όσα λέγονται ή γράφονται από εμάς!

Γιατί εμείς στο PP δεν είμαστε υπέρμαχοι ούτε της κωλοτούμπας ούτε λέμε σήμερα και ξελέμε αύριο!

Σημειώνεται ότι ο «θιγμένος» ενημερώθηκε με sms ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν αφορά τον ίδιο, αλλά προφανώς κάποιον συνονόματό του!

ΥΓ: Το ραντεβού με τον «μεγάλο», αλήθεια έγινε ποτέ; 

Ο νοών νοείτο…

Διαβάστε επίσης:

Πειραιάς: Το «Κίνημα των 20» αποκτά ταυτότητα και… διευρύνεται! (ονόματα)