Κατσαφάδος, Μελάς και Βλαχάκος μαζί για καφέ μια μέρα πριν τις Εκλογές!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια εικόνα χίλιες λέξεις λέει ο σοφός λαός…

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, οι υποψήφιοι Βουλευτές Α Πειραιά και Νήσων με τη ΝΔ Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Μελάς και Νίκος Βλαχάκος, ήπιαν τον καφέ τους σε γνωστό κατάστημα της πλατείας Κοραή στο κέντρο του Πειραιά!

Μάλιστα δεν ήταν λίγος ο κόσμος που πέρασε να τους χαιρετίσει, μιας και το τραπέζι τους βρισκόταν σε… κοινή θέα στην κεντρικότερη πλατεία του Πειραιά!

Μαζί του και ο πεθερός του Γιάννη Μελά και Προέδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης καθώς και ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Αξιοποίησης της Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ) Μιχάλης Δεμέστιχας.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε και στα σόσιαλ μίντια ενώ δεν εξέλειψαν και οι συνειρμοί, καθώς βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας!

Μάλιστα Κατσαφάδος και Μελάς συνέχισαν για σουβλάκι στο δρόμο… σε γνωστό κρεοπωλείο της Καστέλλας!

Όπως και να έχει φαίνεται πως τους 3 Πειραιώτες εκ Μάνης - ή αλλιώς Μανιατοπειραιώτες - τους ενώνει ο Πειραιάς, όπως έλεγε και το σύνθημα του Δημοτικού Συνδυασμού του Βασίλη Μιχαλολιάκου «Μας ενώνει ο Πειραιάς»!

Διαβάστε επίσης:

Το PP «ανακρίνει» τον Κώστα Κατσαφάδο: Τι λέει για Μαρινάκη, Μώραλη, Μιχαλολιάκο και συνυποψήφιους… η πίτσα, τα Σουβλάκια και ο Πειραιάς! (βίντεο)

Γιάννης Μελάς: Η στήριξη της Δημοτικής Αρχής Μώραλη και η αφιέρωση στην πατέρα του που περνά δύσκολες ώρες!