Λαμπερά βαφτίσια με έντονο άρωμα Πειραιά… Το όνομα αυτής Μαρία – Δήμητρα! (φωτο + βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Και το όνομα αυτής… Μαρία - Δήμητρα!

- Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από την εκκλησία και το πάρτυ στο γκολφ με τη μοναδική Δέσποινα Βανδή

Τη δεύτερη κόρη τους βάφτισαν την Παρασκευή 19 Μαΐου οι επιχειρηματίες Δημήτρης Νεαμονίτης και Νατάσα Νομικού, με νονούς τον Επιχειρηματία - Παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη και τον Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντο Ευσταθόπουλο.

Πρόκειται για μια φιλία πολλών ετών που κατέληξε σε… κουμπαριά, με κοινή αφετηρία τον Πειραιά!

 

Το μυστήριο τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στις 18:00 στον Άγιο Νικόλαο Γλυφάδας!

Σύμφωνα με πηγές του PP, η βάφτιση είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Κυριακή 21 Μαΐου, αλλά λόγω εκλογών μεταφέρθηκε στις 19, ανήμερα των πρώτων γενεθλίων της νεοφώτιστης Μαρίας - Δήμητρας.

Τα ολόλευκα βαφτιστικά που τράβηξαν όλα τα βλέμματα ήταν της Σήλιας Κριθαριώτη ενώ ο εντυπωσιακός σταυρός του διάσημου σχεδιαστή πολυτελών κοσμημάτων Κώστα Καίσαρη.

Προηγήθηκε η παραδοσιακή φωτογράφιση έξω από το ναό με την οικογένεια και τους νονούς… (ακόμα δεν έχουν δημοσιευτεί «επίσημες» φωτογραφίες!)

Η δεξίωση της βάφτισης παρατέθηκε στο Γκολφ της Γλυφάδας σε ένα μαγικό περιβάλλον, με εκπληκτική διακόσμηση, όπου το παρών έδωσαν οι καλεσμένοι καθώς και λαμπερές παρουσίες από το χώρο του επιχειρείν και της σόου μπιζ, με την εντυπωσιακή Δέσποινα Βανδή να κλέβει την παράσταση που παρέμεινε στην Αθήνα ειδικά για να τραγουδήσει στη βάφτιση και τα πρώτα γενέθλια της μικρής Μαρίας - Δήμητρας!

Το πάρτυ με τη Δέσποινα Βανδή και τον Νίκο Κοκλώνη στο μικρόφωνο!

ΒΙΝΤΕΟ: Η Δέσποινα Βανδή τραγουδά το «Αδιέξοδο»

ΒΙΝΤΕΟ: Η Δέσποινα Βανδή τραγουδά με τους γονείς και τους νονούς

Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο, την Κατερίνα Καινούργιου, τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Πηγή Δερβεντζή, τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη.

 

Όπως ήταν φυσικό, στο πάρτυ της μικρής Μαρίας - Δήμητρας δε θα γινόταν να μην τραγουδήσει ο νονός της Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος της αφιέρωσε την επιτυχία του «Έχω μάτι», ενώ μετά πέρασε και σε πιο λαϊκό πρόγραμμα και ντουέτα με την Δέσποινα Βανδή!

ΒΙΝΤΕΟ: Ο νονός Νίκος Κοκλώνης τραγουδά το «Έχω μάτι» στο πάρτυ της βάφτισης

Βίντεο: Το ντουέτο Βανδή - Κοκλώνη, τραγουδούν Βασίλη Καρρά!

Το μικρόφωνο όμως έπιασε και η Κατερίνα Καινούριου μαζί με την Δέσποινα Βανδή!

Dj της βραδιάς ήταν ο διακεκριμένος Αντώνης Δημητριάδης που ξεσήκωσε τους καλεσμένους με τις μουσικές επιλογές του!

Το παρασκήνιο του ονόματος Μαρία - Δήμητρα!

Οι γονείς της νεοφώτιστης Μαρίας - Δήμητρας είχαν αποφασίσει εξαρχής τη μικρούλα να λάβει το όνομα Μαρία, προς τιμή της καλύτερης φίλης της μαμάς Νατάσας Νομικού Μαρίας, η οποία πέρασε μια ισχυρή δοκιμασία με την υγεία της την οποία και κατάφερε να ξεπεράσει!

Το δεύτερο όνομα, Δήμητρα, ήρθε λίγες μέρες πριν τη βάφτιση, προς τιμή και στη μνήμη του αδερφού του νονού Σαράντου Ευσταθόπουλου και πρώην Εκδότη του Piraeus Press Δημήτρη Ευσταθόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 20 Μαρτίου, μετά απο διετή δοκιμασία με τον καρκίνο.

Οι γονείς Δημήτρης και Νατάσα, με τη σύμφωνη γνώμη του έταιρου νονού Νίκου Κοκλώνη, ανακοίνωσαν στην οικογένεια του Σαράντου Ευσταθοπουλου ότι το μωρό θα λάβει το όνομα Μαρία - Δήμητρα, για αυτό και ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος παράλληλα με τη χαρά του μυστηρίου της βαπτίσεως και την τιμή της επιλογής του ως ανάδοχου της νεοφώτιστης.

Οι αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια, της μαμάς Νατάσας Νομικού και των Νονών Σαράντου Ευσταθόπουλου και Νίκου Κοκλώνη: