Γιάννης Μελάς: Η στήριξη της Δημοτικής Αρχής Μώραλη και η αφιέρωση στην πατέρα του που περνά δύσκολες ώρες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πριν λίγες μέρες ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων Γιάννης Μελάς, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση στην αίθουσα VIP του Γ. Καραϊσκάκης.

Εκατοντάδες Πειραιώτες έδωσαν το παρών, μεταξύ των οποίες και πολλές προσωπικότητες της πόλης, όπως ανέφερε σε προηγούμενο ρεπορτάζ του το PP.

Δυο ήταν οι πιο ξεχωριστές στιγμές της κεντρική προεκλογικής εκδήλωσης του Γιάννη Μελά.

Η απουσία του πατέρα του, οι δύσκολες ώρες με την περιπέτεια της υγείας του και η συγκινητική αφιέρωση

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή όταν ο Γιάννης Μελάς αναφέρθηκε στην απουσία του πατέρα του και πρώην Βουλευτή, Παναγιώτη Μελά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας μου σήμερα λείπει! Εγώ μπορεί να δίνω αυτήν την περίοδο τη μάχη μου στον πολιτικό στίβο, όμως ο πατέρας μου δίνει τη μάχη για την ίδια του τη ζωή», καθώς ο Παναγιώτης Μελάς νοσηλεύεται σε ΜΕΘ το τελευταίο διάστημα λόγω σοβαρού χρόνιου προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Γιάννης Μελάς αφιέρωσε τον προεκλογικό του αγώνα σε εκείνον, ο οποίος όπως τόνισε είναι το πρότυπο του στην πολιτική και τη ζωή!

Ο Γιάννης Μελάς με τον πατέρα του Παναγιώτη σε παλαιότερη φωτογραφία 

Η στήριξη της Δημοτικής αρχής του Γιάννη Μώραλη

Ο Δήμαρχος Πειραιά ο οποίος προλόγισε μαζί με τον Βασίλη Κορκίδη τον υποψήφιο Βουλευτή Γιάννη Μελά, αναφέρθηκε στις ικανότητες και την οξυδέρκεια του, δίνοντας έμφαση στην πολύ καλή συνεργασία που έχουν τα τελευταία 10 χρόνια, αρχικά ως Αντιδήμαρχος μαζί του την περίοδο 2014-2019 και αργότερα ως Βουλευτής.

Επίσης, αναφέρθηκε στην προσωπική φιλία που τους συνδέει και παρότρυνε τους Πειραιώτες να τον στηρίξουν ξανά και σε αυτόν τον εκλογικό αγώνα.

Εξάλλου στην κατάμεστη αίθουσα του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκης ήταν σχεδόν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι της δημοτικής αρχής του Γιάννη Μώραλη αλλά και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι από τον συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης:

Εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση από τον Γιάννη Μελά! (φωτο)

Βασίλης Κορκίδης: «Μελάς… Πειραιάς» – Δείτε πώς προλόγισε τον Γιάννη Μελά!