Εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση από τον Γιάννη Μελά! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Πάνω από 1.000 άτομα στο Γ. Καραϊσκάκης για τον Γιάννη Μελά

- Οι παρουσίες και η αναφορά στον πατέρα του που συγκίνησε 

- Τον προλόγισαν Μώραλης και Κορκίδης

- Η υποδοχή του Ηλία Υφαντή 

Μαζικό παρών έδωσαν οι φίλοι και υποστηρικτές του υποψηφίου Βουλευτή Α Πειραιά και Νήσων Γιάννη Μελά, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στην αίθουσα VIP του Γ. Καραϊσκάκης.

Η μεγάλη αίθουσα των επισήμων ήταν ασφυκτικά γεμάτη όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Piraeus Press, ενώ στην πρώτη σειρά βρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες της πόλης.

Ξεχωρίσαμε τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ Βασίλη Κορκίδη, τον Πρόεδρο του ΕΕΠ και Αντιπρόεδρο της ΚΕΕΕ Γιάννη Βουτσινά, την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, αλλά και τον θρύλο του Ολυμπιακού Ηλία Υφαντή, ο οποίος υποδέχτηκε τον Γιάννη Μελά κατά την άφιξή του.

Είναι γνωστή άλλωστε η πολυετής φιλία που συνδέει τον Τάκη Μελά (πατέρα του Γιάννη Μελά) με τον Ηλία Υφαντή.

Παρόντες επίσης εκπρόσωποι όλων σχεδόν των φορέων και των αρχών του Πειραιά, η πλήθος Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων από τον Πειραιά και τα Νησιά του Αργοσαρωνικού.

Τον υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ προλόγισαν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης - ο οποίος μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τα χρόνια της συνεργασίας τους στο Δήμο Πειραιά όταν ο Γιάννης Μελάς ήταν Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου - και ακολούθως ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ και πεθερός του Γιάννη Μελά Βασίλης Κορκίδης σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα!

Η ομιλία του Γιάννη Μελά

Ιδιαίτερη συγκίνηση επικράτησε στην αίθουσα, την οποία ακολούθησε ένα θερμό παρατεταμένο χειροκρότημα, κατά την αναφορά του Γιάννη Μελά στον πατέρα του Τάκη και την περιπέτεια της υγείας του.

Ο Γιάννης Μελάς αφιέρωσε αυτόν τον προεκλογικό του αγώνα σε εκείνον ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του καθώς στον πατέρα του οφείλει την ενασχόληση με τα κοινά, ενώ δήλωσε ιδιαίτερα τυχερός για τη μεγάλη πολιτική κληρονομιά του πατέρα του.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Γιάννης Μελάς τόνισε τη σημασία αυτών των εκλογών και ζήτησε από τους φίλους και υποστηρικτές του «να μη χαθεί ούτε μια ψήφος για τη ΝΔ στον Πειραιά και τα Νησιά».

Δήλωσε πεπεισμένος για καθαρή εκλογική νίκη της ΝΔ τόσο στην Α Πειραιά και Νήσων αλλά και πανελλαδικά, ενώ σε ότι αφορά την προσωπική του επιτυχία, ανέφερε ότι «με τη σημερινή σας συγκλονιστική παρουσία δεν έχω να φοβάμαι τίποτα»!

Μιλώντας για τον Πειραιά τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει άλματα στην πόλη και αναφερόμενος στα μεγάλα έργα που υλοποιήθηκαν, δήλωσε ότι ο Πειραιάς θεωρείται πρότυπο ανάπτυξης για ολόκληρη τη χώρα!

Χαρακτηριστικό το απόσπασμα της ομιλίας του Γιάννη Μελά όταν ζήτησε από τους Πειραιώτες να τον εμπιστευτούν ξανά

«Σας ζητώ λοιπόν, κοιτάζοντας τον καθέναν και την καθεμία σας στα μάτια, να με εμπιστευτείτε ξανά και να είστε σίγουροι, πως θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά με μεγαλύτερη εμπειρία πλέον, για αυτά που πιστεύω και για όλους εσάς.
Δώστε τη δύναμη σε έναν γνήσιο Πειραιώτη, ένα παιδί που ανδρώθηκε μέσα στη Νέα Δημοκρατία και έμαθε να υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, να είναι ξανά η δική σας φωνή πιο ισχυρή μέσα στη Βουλή.»

Στο κλείσιμο της ομιλίας του κάλεσε όλους τους Νεοδημοκράτες να δώσουν δυναμικό παρών στην αυριανή επίσκεψη Μητσοτάκη στον Πειραιά, ώστε να σταλεί ηχηρό μήνυμα νίκης από το Λιμάνι σε όλη την Ελλάδα!