Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης ανεβαίνει όσο πλησιάζουμε στην 21η του Μάη!

Οι πολιτικοί αρχηγοί με στοχευμένες παρουσίες επιχειρούν να κερδίσουν ακόμα και την τελευταία ψήφο, σε μια από τις πιο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών.

Μια από τις πιο σημαντικές παρτίδες του εκλογικού αγώνα θα παιχτεί και στον Πειραιά, το μεγάλο λιμάνι της χώρας, τον 3ο μεγαλύτερο Δήμο και ισχυρό μοχλό ανάπτυξης της Ελλάδας.

Ο Πειραιάς άλλωστε βρίσκεται στο επίκεντρο τον τελευταίο καιρό λόγω της άφιξης του Μετρό, της διαρκώς αυξανόμενης ανάπτυξης του Λιμανιού, αλλά και της σε λίγους μήνες ολοκλήρωσης του εμβληματικού Πύργου του.

Με δεδομένο ότι έχει χαθεί μια έδρα στην Α Πειραιά και Νήσων μετά και την τελευταία απογραφή, αλλά και ότι η ΝΔ στις εκλογές του 2019 είχε εκλέξει 5 από τους 6 Βουλευτές της εκλογικής περιφέρειας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί κομβικής σημασίας το ρόλο που θα διαδραματίσει το μεγάλο λιμάνι και σε αυτές τις εκλογές.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε βέβαια ότι στον Πειραιά εδρεύει και ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της χώρας, ο Ολυμπιακός, ο οποίος αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας της πλειοψηφίας των Πειραιωτών εδώ και δεκαετίες, και ο οποίος χαρίζει κάθε χρόνο σημαντικές διακρίσεις τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Τέλος, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι μπορεί τώρα να ασχολούμαστε όλοι με τις Εθνικές Εκλογές, αλλά σε λίγους μήνες ακολουθούν και οι κρίσιμες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, οι οποίες βρίσκονται πάντα στο μυαλό του Προέδρου της ΝΔ, στα πλαίσια μιας συνολικής στρατηγικής για την επόμενη 5ετία.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να προγραμματίζει επίσκεψη στον Πειραιά τις επόμενες μέρες, με επικρατέστερο το σενάριο για την 7η του Μάη! (Λέτε να είναι τυχαίο και εδώ το 7;).

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Πειραιάς αναμένεται να δώσει ηχηρό παλμό και σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, στέλνοντας μήνυμα ενότητας, με συστράτευση όλων των κομματικών στελεχών στο πλευρό του Πρωθυπουργού, παρά τις όποιες εσωτερικές διαμάχες υπάρχουν σε επίπεδο υποψηφίων και υποστηρικτών τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον Πειραιά, σε λίγες μέρες…

Δείτε ΕΔΩ εικόνες από την επίσκεψη Μητσοτάκη τον Απρίλη του 2019

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 – Α Πειραιά: Τρέχουν και δε φτάνουν οι υποψήφιοι της ΝΔ… «Ανύπαρκτοι» ΣΥΡΙΖΑ & ΠΑΣΟΚ!