Εκλογές 2023 – Α Πειραιά: Τρέχουν και δε φτάνουν οι υποψήφιοι της ΝΔ… «Ανύπαρκτοι» ΣΥΡΙΖΑ & ΠΑΣΟΚ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καθώς οδεύουμε προς την τελική ευθεία για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης του Μάη, τα κόμματα επιστρατεύουν κάθε μέσο προκειμένου να αυξήσουν την επιρροή του στο εκλογικό σώμα, ενώ η προσωπική μάχη του σταυρού κορυφώνεται για κάθε υποψήφιο!

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εκλογικές περιφέρειες της χώρας είναι αυτή της Α Πειραιά και Νήσων!

Με δεδομένο ότι με την τελευταία απογραφή του πληθυσμού χάθηκε μια εκλογική έδρα - από 6 έγιναν 5 - το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ, αλλά και τη σημερινή ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα ότι θα είναι υποψήφιος στο μεγάλο λιμάνι, η εκλογική μάχη αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον!

«Ανύπαρκτοι» οι υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ & ΠΑΣΟΚ

Όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ του PP, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά κρίθηκε ιδιαίτερα αδύναμο, για αυτό και κρίθηκε απαραίτητη η ένταξη του Αλέξη Τσίπρα σε αυτό, με στόχο το κλείσιμο της ψαλίδας από τη ΝΔ.

Το ΠΑΣΟΚ που δεν αναμένει εκλογή Βουλευτή στην Α Πειραιά, έχει μια υποτυπώδη παρουσία μέσω μιας περισσότερο «συλλογικής» παρουσίας, καθώς δεν υπάρχει το «βαρύ» όνομα στο ψηφοδέλτιό του.

Οι υποψήφιοι και των δυο πολιτικών δυνάμεων πρακτικά είναι ανύπαρκτοι στον Πειραιά, ιδίως δε σε σύγκριση με τους ιδιαίτερα κινητικούς υποψήφιους της ΝΔ που «σκοτώνονται» για έναν σταυρό!

«Τρέχουν και δε φτάνουν» οι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ στην Α Πειραιά & Νήσων

Με δεδομένη τη μείωση των εδρών - υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ το 2019 είχε εκλέξει 5 βουλευτές από τους 6 της Α Πειραιά - και την ενίσχυση του ψηφοδελτίου με μια εν ενεργεία υφυπουργό, η μάχη της εκλογής στο μεγάλο λιμάνι για τους υποψήφιους της ΝΔ έχει γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική… με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Η μάχη του σταυρού έχει γίνει ιδιαίτερα απαιτητική και ο κάθε υποψήφιος έχει θέσει το δικό του προσωπικό στόχο, αλλά πρωτίστως την εκλογή του, καθώς  στις πρώτες εκλογές η ΝΔ αναμένεται να εκλέξει 2 Βουλευτές, ενώ στις δεύτερες εκλογές μόλις 3, εφόσον η ΝΔ είναι πρώτη δύναμη σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Έτσι εξηγείται και η ιδιαίτερη κινητικότητα όλων των υποψηφίων τόσο στον Πειραιά όσο και τα Νησιά του Αργοσαρωνικού.

Μείνετε συντονισμένοι στο PP γιατί έρχονται αποκαλυπτικά ρεπορτάζ σχετικά με τις στρατηγικές των υποψηφίων, τις συνεργασίες, τα «μαχαιρώματα», αλλά και τους στόχους της επόμενης ημέρας!

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Οι νέοι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ σε Α και Β Πειραιά!

Εκλογές 2023: Υποψήφιοι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ σε Α και Β Πειραιά

Εκλογές 2023: Οι υποψήφιοι Βουλευτές ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε Α και Β Πειραιά