Γιάννης Μαστρονικόλας για συνάντηση με Αθανασόπουλο: «Πολύ κακό για το τίποτα»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Γιάννης Μαστρονικόλας: «Διαχρονική η φιλία μου με τον Παναγιώτη Αθανασόπουλο και δεν επηρεάζεται από πολιτικές συγκυρίες»

- Γιάννης Μαστρονικόλας: «Δεν στηρίζω Κώστα Κατσαφάδο»

- Γιάννης Μαστρονικόλας: «Μία από τις επιλογές μου για τις Δημοτικές Εκλογές ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Piraeus Press με το πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ Πειραιά και επιχειρηματία Γιάννη Μαστρονικόλα, με αφορμή το αποκλειστικό ρεπορτάζ του PP για τη μεταμεσονύχτια συνάντησή του με τον Παναγιώτη Αθανασόπουλο, και λόγω της ευρείας δημοσιότητας που έλαβε το θέμα, ο ίδιος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η η φιλία μου με τον Παναγιώτη Αθανασόπουλο είναι διαχρονική και δεν επηρεάζεται από πολιτικές συγκυρίες.
Ως εκ τούτου και η χθεσινή μας συνάντηση ήταν στο πλαίσιο των φιλικών επαφών που διατηρούμε.

Άρα, πολύ κακό για το τίποτα!

Καμία σχέση δεν είχε ούτε με τις πρόσφατες εκλογές στην 5η Δημοτική Κοινότητα ούτε με τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Και παρά το γεγονός ότι ο Παναγιώτης στηρίζει τον Βουλευτή Κώστα Κατσαφάδο ενώ εγώ δε στηρίζω τον υποψήφιο Βουλευτή Κώστα Κατσαφάδο, αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο στο να διατηρήσουμε καλές φιλικές σχέσεις.

Κλείνοντας λοιπόν θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα ότι ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος θα είναι η μια από τις επιλογές μου για τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές… γιατί όλους εμάς ενώνει ο Πειραιάς!»

Ο Γιάννης Μαστρονικόλας είναι ένα έμπειρο κομματικό και αυτοδιοικητικό στέλεχος της ΝΔ στον Πειραιά, ενώ παράλληλα διατηρεί με τον αδερφό του ένα από τα πιο ιστορικά ζαχαροπλαστεία της πόλης.

Ο χρόνος και ο τρόπος που επιλέγει να παρέμβει στη δημόσια συζήτηση δεν είναι ποτέ τυχαίος!

Για αυτό κρίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι αποφάσισε να κάνει τόσο σημαντικές τοποθετήσεις και να πάρει δημόσια θέση, με αφορμή το θέματα της επικαιρότητας (εκλογή προέδρου στην 5η δημοτική κοινότητα και βουλευτικές εκλογές)… για τα οποία το Piraeus Press κάλεσε τον κ. Μαστρονικόλα σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τις επόμενες μέρες.

Όπως έχει γράψει το PP ξανά, οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν με απίστευτους ρυθμούς και όλα πλέον κρίνονται στις λεπτομέρειες… αλλά και στις «υπόγειες συμμαχίες»!

Μείνετε συντονισμένοι στο PP…

Διαβάστε επίσης:

Μεταμεσονύχτια συνάντηση Μαστρονικόλα – Αθανασόπουλου!