Μεταμεσονύχτια συνάντηση Μαστρονικόλα – Αθανασόπουλου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λίγες μέρες μετά την εκλογή και την εντός 24ωρου παραίτηση Αθανασόπουλου από τη θέση του Προέδρου της 5ης Δημοτικής Κοινότητας

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις αλυσιδωτές αντιδράσεις μετά από την εκλογή και την αστραπιαία παραίτηση του Παναγιώτη Αθανασόπουλου - για την οποία δεν υπάρχει ακόμα δημόσια τοποθέτηση - από τη θέση του Προέδρου της 5ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά.

Οι ζυμώσεις δίνουν και παίρνουν ενώ ο νεαρός Κοινοτικός Σύμβουλος έχει πυκνώσει τις συναντήσεις του με παλαιούς και νέους κομματικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες του Πειραιά!

Τελευταία συνάντηση «στο δρόμο» το βράδυ της Πρωτομαγιάς, με ένα από τα πιο έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ στον Πειραιά, επιτυχημένο επιχειρηματία και άνθρωπο με επιρροή στον κύκλο του… τον Γιάννη Μαστρονικόλα, πρώην Πρόεδρο της Β Δημοτικής Κοινότητας επί Αγραπίδη και μετέπειτα Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά.

Οι δυο άντρες τα είπαν «στα όρθια», έξω από το κατάστημα του Γιάννη Μαστρονικόλα, για αρκετή ώρα!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος δεν κρύβει πλέον την πικρία του για πολιτικούς φίλους που τον «άδειασαν» και για άλλους που δεν επέδειξαν τη στήριξη που ο ίδιος ανέμενε!

Από την άλλη, συνομιλώντας με έμπειρα στελέχη του Πειραιά - έχει μιλήσει και με άλλα εκτός από τον Γιάννη Μαστρονικόλα - προσπαθεί να λάβει τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για το πολιτικό του μέλλον!

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφερθεί ότι ο Γιάννης Μαστρονικόλας έχει δηλώσει ανοικτά στήριξη στη Δόμνα Μιχαηλίδου για τις εκλογές της 21ης Μαΐου!

Πάντως το δημοσιογραφικό μας ένστικτο λέει ότι θα υπάρξουν αποκαλύψεις και ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Πειραιά: Παραίτηση βόμβα Αθανασόπουλου σε λιγότερο από 24 ώρες!