Χωρίς Ανθοκομική Έκθεση φέτος ο Πειραιάς – Η Αντιδήμαρχος Πρασίνου απειλεί το PP με μηνύσεις!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Γιατί έμεινε ο Πειραιάς χωρίς Ανθοκομική Έκθεση;

- Αντιδήμαρχος Πρασίνου Καρακατσάνη: «Τα γλαστράκια με το όνομά μου τα πλήρωσα εγώ»

- Η Αντιδήμαρχος Πρασίνου απείλησε με μηνύσεις το Piraeus Press 

Πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες Πειραιωτών που αντιλαμβάνονται ότι η πόλη τους έμεινε χωρίς Ανθοκομική Έκθεση και μάλιστα χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά από την αρμόδια Αντιδήμαρχο Πρασίνου Αντωνία Καρακατσάνη!

Την ώρα που η Κηφισιά και άλλες πόλεις του Λεκανοπεδίου γιόρταζαν την Πρωτομαγιά στις Ανθοκομικές τους εκθέσεις, ο Πειραιάς, που τα χρόνια προ κόβιντ είχε καθιερώσει μια πολύ οργανωμένη και με μεγάλη επισκεψιμότητα ανθοκομική έκθεση, γιόρταζε απλά μοιράζοντας γλαστράκια σε κάποια σημεία της πόλης.

Το Piraeus Press θα αναμένει μια επίσημη απάντηση από την κατά τα άλλα λαλίστατη Αντιδήμαρχο Πρασίνου σχετικά με το αν έχει προγραμματιστεί η Ανθοκομική Έκθεση για αργότερα ή αν και για ποιο λόγο ο Πειραιάς θα μείνει φέτος χωρίς Ανθοκομική Έκθεση!

Τα γλαστράκια με την «υπογραφή»… Καρακατσάνη!

Μεγάλος σάλος ξέσπασε μετά τη δημοσιοποίηση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του PP ότι Αντιδήμαρχος Πειραιά μοίραζε γλαστράκια με ονοματεπώνυμο, με αφορμή τη δράση που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά στο κέντρο και σε διάφορες γειτονιές της πόλης.

Το δημοσίευμα δεν αναφερόταν σε συγκεκριμένο όνομα Αντιδημάρχου, ούτε καν το φύλο του/της !

Παρόλα αυτά η Αντιδήμαρχος Πρασίνου έσπευσε να διευκρινίσει ότι ήταν εκείνη που μοίραζε γλαστράκια με το όνομά της, καθώς όπως ισχυρίζεται η ίδια τα πλήρωσε εκείνη (ως δική της χορηγία)!

Τα ερωτήματα βέβαια που προκύπτουν είναι πολλά και αφορούν τόσο το ηθικό όσο και το πολιτικό σκέλος της υπόθεσης.

Η κ. Καρακατσάνη που φρόντισε να αφήσει την πόλη χωρίς Ανθοκομική Έκθεση σκέφτηκε μόνο τι μπορεί να κάνει για την αυτοπροβολή της την Πρωτομαγιά;

Η κ. Καρακατσάνη γιατί μοίρασε γλαστράκια χωρίς το όνομά της στο κέντρο του Πειραιά και την Πειραϊκή, ενώ στα Μανιάτικα και τα Καμίνια τα γλαστράκια έφεραν ευμεγέθη κάρτα με το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά της;

Γλαστράκια με ονοματεπώνυμο 

Γλαστράκια χωρίς ονοματεπώνυμο

Η κ. Καρακατσάνη προέβη στη χορηγία των λουλουδιών στο Δήμο Πειραιά (αν καταλάβαμε καλά;) προκειμένου να διαφημίσει την ιδιότητα της Αντιδημάρχου Πρασίνου;

Και αφού αφορούσε σε δική της χορηγία - πρωτοβουλία, γιατί αναφέρεται ως Δράση του Δήμου Πειραιά στις αναρτήσεις του Facebook τόσο από το Δήμαρχο Πειραιά όσο και από τον υπ. Βουλευτή Α Πειραιά Νίκο Βλαχάκο;

Διευκρινίζεται ότι ο Δήμαρχος Πειραιά δε διένειμε γλαστράκια με ονοματεπώνυμο σύμφωνα με τις φωτογραφίες που απεστάλησαν στο επίσημο δελτίο τύπου του Δήμου Πειραιά

Η κ. Καρακατσάνη πώς νιώθει απέναντι στους συναδέλφους της Αντιδημάρχους; Δηλαδή με την ίδια λογική ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας την Παγκόσμια Ημέρα ανακύκλωσης θα πρέπει σε κάθε κάδο απορριμμάτων να κολλά και ένα αυτοκόλλητο με το όνομα και τη φωτογραφία του, ενώ η Αντιδήμαρχος ΚΑΠΗ θα έπρεπε στα πασχαλινά αυγά που μοίρασε στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας να είχε το όνομά της!

Η κ. Καρακατσάνη καλό θα ήταν να δώσει στη δημοσιότητα τα τιμολόγια από την αγορά όλων αυτών των λουλουδιών καθώς και την αμοιβή των κυριών που τα διένειμαν ανήμερα της Πρωτομαγιάς (ή να διευκρινίσει αν ήταν εθελόντριες και από πού!).

Περί των απειλών της Αντιδημάρχου Πρασίνου του Δήμου Πειραιά προς το Piraeus Press

Η κ. Καρακατσάνη καλό θα είναι λοιπόν αντί να απειλεί με μηνύσεις για ανύπαρκτα νομικά ζητήματα, να δώσει απαντήσεις στους Πειραιώτες και στους συναδέλφους της, η πλειοψηφία των οποίων από το πρωί σχολιάζει την απίθανη πρωτοβουλία αυτοπροβολής της!

Και αν δεν έχει μάθει ακόμα να διαχωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, να της υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Πειραιά δεν είναι ο φούρνος της, το μαγαζάκι της, όπου μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν!

Σε αυτή τη θέση - της Αντιδημάρχου Πρασίνου - βρίσκεται για να υπηρετεί τους συμπολίτες της και σαφώς όσο κατέχει δημόσιο αξίωμα θα υπόκεινται και στην ανάλογη κριτική σχετικά με την επάρκεια ή την ανεπάρκειά της, όπως λόγου χάρη για το θέμα της μη διεξαγωγής της Ανθοκομικής Έκθεσης αλλά και πολλά ακόμα ζητήματα που θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας πολύ σύντομα!

Διαβάστε επίσης:

Πρωτομαγιά στον Πειραιά: Χιλιάδες λουλούδια από το Δήμο – Αντιδήμαρχος μοίραζε προεκλογικές κάρτες μαζί με τα γλαστράκια!