Πρωτομαγιά στον Πειραιά: Χιλιάδες λουλούδια από το Δήμο – Αντιδήμαρχος μοίραζε προεκλογικές κάρτες μαζί με τα γλαστράκια!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Πρωτομαγιά στον Πειραιά: Δράσεις πραγματοποιήθηκαν  για παιδιά στο Πασαλιμάνι, στο Μικρολίμανο και στην Πειραϊκή

- Αντιδήμαρχος του Πειραιά μαζί με τα γλαστράκια μοίραζε και προσωπικές κάρτες… ενόψει εκλογών 

Με χιλιάδες λουλούδια και ανοιξιάτικα χρώματα «πλημμύρισε» σήμερα, Πρωτομαγιά, ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν για μικρούς και μεγάλους στην πόλη.

Πέντε χιλιάδες  λουλούδια προσφέρθηκαν  στον κόσμο  στο Πασαλιμάνι, στο Μικρολίμανο και στην Πειραϊκή,  καθώς και σε γειτονιές στις  πέντε  Δημοτικές Κοινότητες και συγκεκριμένα  στις πλατείες Πηγάδας,  Δωδεκανήσου και  Αγ. Αναργύρων, στον Λόφο Βώκου, στην Λεωφόρο Ειρήνης, στην  πλατεία Αντιπλοιάρχου Παν.  Βλαχάκου, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου και στην πλατεία Κοραή.

Παράλληλα, στο Πασαλιμάνι, στο Μικρολίμανο και στην Πειραϊκή τα παιδιά  ψυχαγωγήθηκαν, ζωγραφίζοντας και διακοσμώντας  πήλινα γλαστράκια στο εργαστήρι κηπουρικής, υπό την καθοδήγηση παιδαγωγών. Τους δόθηκε επίσης η  ευκαιρία να   φυτέψουν  το αγαπημένο τους λουλούδι.

Τα  μικρά παιδιά δημιούργησαν στο  εργαστήρι Πρωτομαγιάτικης κάρτας και ζωγραφικής, τη δική τους ανοιξιάτικη κάρτα.


Τις εκδηλώσεις στο Πασαλιμάνι και στην Πειραϊκή, πλαισίωσε  η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά, δίνοντας μια ξεχωριστή ανοιξιάτικη  νότα.

Αντιδήμαρχος μοίραζε κάρτες του μαζί με τα γλαστράκια 

Παράλληλα όμως με την όμορφη πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, παρατηρήθηκε και μια υστερόβουλη κίνηση από Αντιδήμαρχος του Πειραιά, που μαζί με τα γλαστράκια και τα λουλούδια, μοίραζε και προσωπικές κάρτες… ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου.

Η πρακτική αυτή σχολιάστηκε πολύ αρνητικά από δημότες σε συγκεκριμένη γειτονιά του Πειραιά, αφού φάνηκε σαν απόπειρα καπελώματος της πρωτοβουλίας της Δημοτικής Αρχής.

Όπως μαθαίνουμε, αντίδραση υπήρξε και από άλλους Δημοτικούς Συμβούλους - Αντιδημάρχους που έλαβαν γνώση του συμβάντος, με μια εξ αυτών να αναφέρεται σε «γυφτιές»!